Ekran kartı yetiyor bana güncel olarak onu bir süre sonra değiştirmeyi düşünüyorum ayrı olarak. Bahsettiğim yapmak istediğim listeden mantıklı olan ekipmanmı değiştirmek.
Yazdıklarını okudum, değiştirmen için önerilerim bunlar. Ekran kartını oynadığın oyunlar için güncellemen gerek yok ama işlemciye pek yakışmamış. 9060XT geçmek yerine 9070XT geçebilecekseniz değiştirmeniz daha mantıklı olur ama 9060XT için pek gerek yok.
Bütçen 9000 TL, neyi değiştireceğin sana kalmış. Bana kalırsa ekipmanların önceliğin olsun.
@348375, switch, kasa ve keycaps kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. 2 sene kullandım o klavyeyi. Sesi falan da tırt. PCB olarakta beğenmedim ben. Çok uğraştım modlamak için adam olmuyor.
Yazdıklarını okudum, değiştirmen için önerilerim bunlar. Ekran kartını oynadığın oyunlar için güncellemen gerek yok ama işlemciye pek yakışmamış. 9060XT geçmek yerine 9070XT geçebilecekseniz değiştirmeniz daha mantıklı olur ama 9060XT için pek gerek yok.
Bütçen 9.000 TL, neyi değiştireceğin sana kalmış. Bana kalırsa ekipmanların önceliğin olsun.
@348375, Switch, kasa ve keycaps kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. 2 sene kullandım o klavyeyi. Sesi falan da tırt. PCB olarak da beğenmedim ben. Çok uğraştım modlamak için adam olmuyor.
@348375, switch, kasa ve keycaps kalitesi olarak rakiplerinin gerisinde. 2 sene kullandım o klavyeyi. Sesi falan da tırt. PCB olarakta beğenmedim ben. Çok uğraştım modlamak için adam olmuyor.