- Makaleler
- 2
Mouse olarak pek emin olamadım hocam rawm er 21 sensörü falan güzel midir?
Bütçesinin amiral gemisidir ER21 Pro. PAW3950/n52840 ikilisi var.
Mouse olarak pek emin olamadım hocam rawm er 21 sensörü falan güzel midir?
Hee sensör olarak A9 Plus ile aynı galiba ama 8K Hz olması falan gayet güzel.
Hocam klavye olarak arkadaşın dediği gibi W75 veya jet75 daha iyi olmaz mı?
Beklerseniz jet75 daha iyi olur. Ama neredeyse aynı klavye zaten. Switch olarak jet75 daha iyi.
Alınabilecek bir mode değil.W75 hakkında yorumun ne tasarım olarak o daha hoşuma gidiyorda Switch olarak daha mı kötü bir de Türkçe olmasıda iyi aslında.
Mekanik ve manyetik ne farkları var hocam neyimi etkiler mesela artı olarak Wraith'te satılan en iyi manyetik klavye W75 değil mi arkadaşım söyledi ama bende çok anlamıyorum.
Alınabilecek bir mode değil.
Mekanik ve manyetik ne farkları var hocam neyimi etkiler mesela artı olarak Wraith'te satılan en iyi manyetik klavye W75 değil mi arkadaşım söyledi ama bende çok anlamıyorum.
Günlük olarak mekanik, daha çok FPS oyunları için alıyorsanız manyetik öneririm. Wraith W75'e gelirsek. Herkes bambaşka şeyler söylüyor. Eski kullanıcısı olarak size anlatayım. Switchleri kalitesiz, kasası ve keycapsleri rahatsız edici, PCB kalitesi muadillerine göre geride, scanrate değeri düşük. Alınmaması için bir sürü sebep var. Attıklarıma bakabilirsin. Renk seni çekmediyse F75S için ona göre öneri yaparım.
Anlattım burada.
Güzel. Kullanıyorum memnunum.Hee tamamdır hocam o zaman klavye iade edilene kadar jet75 gelirse jet 75 yoksa attığınız linktekinin beyazını alırım bir de bundan 4 5 hafta sonra mouse pad almayı düşünüyorum wraithtten ace serisi güzel mi?