Klavye konusunda işin ehli olan arkadaşların dediklerine göre Switch olarak malzeme kalitesi olarak al benisi olmayan bir modelmiş. Jet75'e çok ısındım bende sanırım stok bekleyeceğim. Sen ne amaçla kullanacaksın klavyeyi?

CS falan oynuyorum oyun amaçlı kullanacağım iade edilene kadar stoklar yenilenirse belki bende jet75 alabilirim kafam karışık biraz ama.

Öğrenebildiğim kadarıyla manyetik Switch'ler bu konuda çok iyi bende zaten manyetik anlamda bütçeme göre en iyisini arıyordum. Jet75 bu bütçenin performans zirvesi sanırım.

Evet evet arkadaşta madlions mad60 mı ne vardı denemiştim güzel bir klavye Rapid trigger falan bir ton özellik var.

Öğrenebildiğim kadarıyla manyetik Switch'ler bu konuda çok iyi bende zaten manyetik anlamda bütçeme göre en iyisini arıyordum. Jet75 bu bütçenin performans zirvesi sanırım.

Hocam ekran olarak belki 1080p falan kullanıyosunuzdur 12.500 TL ile mouse klavye ve yan monitör alacağımda klavyeye 4 bin ayırsam mouse a 3 bin falan ayırsam 5.000 TL monitöre ayırırım sizce ne almalıyım bu bütçelere.

Eyvallah hocam beklerim ya 180 Hz olsun aynı fiyattan olacaksa önemli değil bu arada.

Hocam ekran olarak belki 1080p falan kullanıyosunuzdur 12.500 TL ile mouse klavye ve yan monitör alacağımda klavyeye 4 bin ayırsam mouse a 3 bin falan ayırsam 5.000 TL monitöre ayırırım sizce ne almalıyım bu bütçelere.

Eyvallah hocam beklerim ya 180 Hz olsun aynı fiyattan olacaksa önemli değil bu arada.
@23783 'nin önerdikleri bence gayet iyi değerlendirebilirsiniz.