Bende bir süredir klavye arıyorum. 3-4 tane konu açtım istersen bir göz atabilirsin.
Jet 75 falan önermişlerde W75 daha iyi değil mi ya stoktada yokmuş jet.
Bende bir süredir klavye arıyorum. 3-4 tane konu açtım istersen bir göz atabilirsin.
Klavye konusunda işin ehli olan arkadaşların dediklerine göre switch olarak malzeme kalitesi olarak al benisi olmayan bir modelmiş. Jet75'e çok ısındım bende sanırım stok bekleyeceğim. Sen ne amaçla kullanacaksın klavyeyi?Jet 75 falan önermişlerde W75 daha iyi değil mi ya.
Klavye konusunda işin ehli olan arkadaşların dediklerine göre Switch olarak malzeme kalitesi olarak al benisi olmayan bir modelmiş. Jet75'e çok ısındım bende sanırım stok bekleyeceğim. Sen ne amaçla kullanacaksın klavyeyi?
Öğrenebildiğim kadarıyla manyetik switchler bu konuda çok iyi bende zaten manyetik anlamda bütçeme göre en iyisini arıyordum. Jet75 bu bütçenin performans zirvesi sanırım.
Öğrenebildiğim kadarıyla manyetik Switch'ler bu konuda çok iyi bende zaten manyetik anlamda bütçeme göre en iyisini arıyordum. Jet75 bu bütçenin performans zirvesi sanırım.
Abi 12.500 TL'ye bana klavye mouse bir de yan ekran mümkünse dikey olabilsin yoksa ileride F80 stant alırım.
Öğrenebildiğim kadarıyla manyetik Switch'ler bu konuda çok iyi bende zaten manyetik anlamda bütçeme göre en iyisini arıyordum. Jet75 bu bütçenin performans zirvesi sanırım.
Beklerseniz 24G42e.
Müsait değilim çok yazamıyorum kusura bakmayın.
Eyvallah hocam beklerim ya 180 Hz olsun aynı fiyattan olacaksa önemli değil bu arada.
@23783 'nin önerdikleri bence gayet iyi değerlendirebilirsiniz.Hocam ekran olarak belki 1080p falan kullanıyosunuzdur 12.500 TL ile mouse klavye ve yan monitör alacağımda klavyeye 4 bin ayırsam mouse a 3 bin falan ayırsam 5.000 TL monitöre ayırırım sizce ne almalıyım bu bütçelere.
Eyvallah hocam beklerim ya 180 Hz olsun aynı fiyattan olacaksa önemli değil bu arada.