neomessi

Becerikli
Arkadaşlar monitör arıyorum ve araştırırken çok kez fikir değiştirdim. Ilk başta 5K civarina bir IPS, 165Hz ekran alip geçecektim. Örneğin MAG 256F bekliyorum İtopya'da stokta yok bayağıdır baska yerde gereksiz pahalı sonra bakıyorum AOC çeşit az inceleme veya yorum yok. Dedim 9K param var Monitöre verecek 2K IPS alayim o zaman. Herkesin bildiği 2724D var artik kötü diyorlar, ASUS da VG27AQZ var tepki suresi cok kötü diyorlar, MSI da G272QPF E2 var olu piksel ve ışık sizmasi cok fazla çıkıyor üst modeli var 274 diyorlar oda 14K TL aralarinda 5 k var, Lenovo R27qe de ayni sekil surekli degisim yapin sikintisiz denk gelirse iyi diyorlar, AOC zaten modelleri hepsinden az olanlarda stokta yok ya da firsatci saticilar uçuk fiyata satiyor. Anlayamadim yani 9 k bütçem var az degil bence monitör için ama bu iyiymiş alayim dedigim bir model bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Işık sızması şansa bağlı bir durum.
Işık sızması çok aşırı olmadigi müddetçe benim icin sorun degil zaten eski monitorde de bur miktar vardı IPS lerde var hep. Ama bulamadim yine de o LG ye de butce cikamiyor maalesef. İlk 24g2sp almıştım AOC sonra arızalandı ama gercekten aldigima memnun oldugum suan olsa bidaha alacagim bir model. Ama suan 2k monitor bakıyorum yok yani ben alirken eskiden cok fazla secenek de vardi model çeşidi olarak artik o da yok.

Işık sızması çok aşırı olmadigi müddetçe benim icin sorun degil zaten eski monitorde de bur miktar vardı IPS lerde var hep. Ama bulamadim yine de o LG ye de butce cikamiyor maalesef. İlk 24g2sp almıştım AOC sonra arızalandı ama gercekten aldigima memnun oldugum suan olsa bidaha alacagim bir model. Ama suan 2k monitor bakıyorum yok yani ben alirken eskiden cok fazla secenek de vardi model çeşidi olarak artik o da yok.
Bence kredi cekip al. Bir kac ay sonra ne olacagi belli degil bir daha alamazsin bu durumda.

Bence kredi cekip al. Bir kac ay sonra ne olacagi belli degil bir daha alamazsin bu durumda.
Krediye falan girebilsem OLED alırdım. Ama maalesef şuan o iş mümkün değil.Bu arızalan ekranimla da uzun bir süre bekledim servisi. Bayadir ekran kullanamıyorum açıkçası şuan 9k ya bulabildigim en iyi şeyi direkt sipariş vermek istiyorum. Öyle bir durumda ki şuan en iyi ihtimal cok fazla olu piksel cikma ihitmali olan msi ya da lenovo dan birini alip alıp değişim yapmak cikmayana kadar. Yoksa 9 un üstüne çıkacak zamanda olsam düşünmeden alırdım oled ya da şüphe birakmayacak bir 2k.

Krediye falan girebilsem OLED alırdım. Ama maalesef şuan o iş mümkün değil.Bu arızalan ekranimla da uzun bir süre bekledim servisi. Bayadir ekran kullanamıyorum açıkçası şuan 9k ya bulabildigim en iyi şeyi direkt sipariş vermek istiyorum. Öyle bir durumda ki şuan en iyi ihtimal cok fazla olu piksel cikma ihitmali olan msi ya da lenovo dan birini alip alıp değişim yapmak cikmayana kadar. Yoksa 9 un üstüne çıkacak zamanda olsam düşünmeden alırdım oled ya da şüphe birakmayacak bir 2k.
Hmm o zaman 1080p model bak. 5000 liraya var LGUltragear modelleri 4k lira cebinde kalir.

10K'ya alınıyor diye biliyorum buradan. Bu bütçedeki en iyisi.