Bird hocam bahsetiğiniz Huawei tabletin Akakçe linkin atabilir misinz ben aradıysamda bulamadım.

Bendeki tablet bu. Sen bu tabletin papermatte özellikli+klavye versiyonunu alacaksın.

Yani bu Huawei tablet modeli sizin bahsetiğniz tabletten daha mı iyi.

RAM ve papermatte özelliği artısı var o kadar.

Hocam 1000 TL farkla 256 GB hafıza ve RAM, klavye desteği var daha mantıklı değil mi sizin modeli almaktansa.

Aynı model bunlar. Sadece seninki 8 GB RAM klavye ve papermatte özelliği var. Ben eğitim indiriminden dolayı almamıştım. Sen alabilirsin 1K ya değer şahsen. Sonra kalemide alırsın.

Merhaba arkadaşlar,

9000 TL bütçem var. Bu bütçeyle Redmi Pad Pro 8GB/256GB versiyonunu almak mantıklı mı?

Eğer alınmaz diyorsanız, Huawei dışında bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi tablet hangisidir?

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Ayrıca Honor Pad 9 8GB/256GB modeli de dikkatimi çekti.

Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Redmi Pad Pro ile kıyasladığınızda hangisi daha iyi olur?

Tablet genelde ders, video edit gibi işlerde kullanılacak, yani genelde basit işler için.
Telefonunuz nedir? Ekosistem açısından soruyorum.

@Aakons ben de benzer bütçede bir şey arıyorum ama sorun şu ki vergisiz cihaz indiriminin üst limiti 2 yıl önce 9500₺ olarak belirlendi.

Üstünden 2 yıl geçti, elektronik cihaz fiyatları uçtu ama bu limit hala 9500₺ :D.

@Aakons ben de benzer bütçede bir şey arıyorum ama sorun şu ki vergisiz cihaz indiriminin üst limiti 2 yıl önce 9500₺ olarak belirlendi.

Üstünden 2 yıl geçti, elektronik cihaz fiyatları uçtu ama bu limit hala 9500₺ :D.

Ben MatePad 11.5 aldım vergi indirimli. Fiyatları aynı olmasına bir şey demiyoruma artık.

Samsung telefonum var ama S6 Lite alınmaz. Tab S9 FE ye eğitim indirimi yetmiyordu. Drive'ya da quick share yeterli.
Uyumlu kalem bu örnek olarak.

Aynen S9 FE pahalı kalıyor maalesef...

Ama S6 Lite 2024'e baktım da 4 GB RAM dışında bir kusur bulamadım. Güvendiğim bir kaynaktan MatePad 11.5 ile S6 Lite 2024'ün ekranlarını kıyaslayayım dedim. İkisinin de azami parlaklığı birbirine çok yakın, S6 Lite 2024 küçük bir farkla önde. Diğer Kontrast vesaire spesifik noktalarda da S6 Lite 2024'ün ekranı daha iyi görünüyor.

Zaten cihazı üniversite için not almak ve medya oynatmak için almayı düşünüyorum. Herhalde 4 GB RAM çok sorun yaratmaz, çoklu işlem yapmam, Debloat yaparım, yetmezse de RAM Plus bi'tık kurtarabilir.

Sen ne diyorsun bu duruma, zaten bu sınır yüzünden S6 Lite 2024 ve MatePad 11.5 dışında alınabilir cihaz yok gibi :(.

Aynen S9 FE pahalı kalıyor maalesef...

Ama S6 Lite 2024'e baktım da 4 GB RAM dışında bir kusur bulamadım. Güvendiğim bir kaynaktan MatePad 11.5 ile S6 Lite 2024'ün ekranlarını kıyaslayayım dedim. İkisinin de azami parlaklığı birbirine çok yakın, S6 Lite 2024 küçük bir farkla önde. Diğer kontrast vesaire spesifik noktalarda da S6 Lite 2024'ün ekranı daha iyi görünüyor.

Zaten cihazı üniversite için not almak ve medya oynatmak için almayı düşünüyorum. Herhalde 4 GB RAM çok sorun yaratmaz, çoklu işlem yapmam, debloat yaparım, yetmezse de RAM Plus bi'tık kurtarabilir.

Sen ne diyorsun bu duruma, zaten bu sınır yüzünden S6 Lite 2024 ve MatePad 11.5 dışında alınabilir cihaz yok gibi :(.

S6 Lite'ın 60 Hz'lik ekranı alınmaz. 4 GB RAM de yetmez. Bu yüzden tek seçenek olarak mateoad 11.5 öneriyorum.