S6 Lite'ın 60 Hz'lik ekranı alınmaz. 4 GB RAM de yetmez. Bu yüzden tek seçenek olarak mateoad 11.5 öneriyorum.
Bi' bakayım, Bi'de Honor Pad 9 var sanırım.
60Hz sorun değil benim için ya, ben elimdeki A36'yı bile 60Hz'de kullanıyorum şu an
S6 Lite'ın 60 Hz'lik ekranı alınmaz. 4 GB RAM de yetmez. Bu yüzden tek seçenek olarak mateoad 11.5 öneriyorum.
Bi' bakayım, Bi'de Honor pad 9 var sanırım.
60Hz sorun değil benim için ya, ben elimdeki A36'yı bile 60Hz'de kullanıyorum şu an.
Honor'un kalemini bulamazsın. Yani S6 Lite da 6 GB RAM olsaydı MatePad'i tek seçenek olarak göstermezdim.
Öyleymiş ya, şu an baktım da ya hiç yok ya da aşırı fahiş fiyata satılıyor. Mecbur Honor da elendi.
Bu S6 Lite 2024 ve MatePad 11.5'u canlı görmek lazım sanırım. Ama MatePad 11.5'un kalemi 2500₺, diğerinde kutudan çıkıyor. Bunlar hep maliyeti etkiliyor, bu aralar AVM'ye gidersem netleştiririm.
Bi'de bu indirimden yararlanmak için üniversite'ye kayıtlı mı olmak gerekiyor, yoksa illa tercih sonuçlarını mı beklemeliyim?
Üniversiteye kayıtlı olmak gerekiyor. Ve ayrıca faturada isminde olmalı bir de kendi adına kayıtlı kartla alman lazım. Yani bende mağazada ikisini deneyimledim bana MatePad 11.5 çok daha iyi geldi. Sanada öneririm. Kalemide güzel ben sonradan aldım.
Anladım hocam, Bi'de banka kartı işi çıktı şimdi.
Hocam sizdeki cihaz bu Kirin T80 denen SoC'i içeren model mi? Geekbench - AnTuTu vesaire sentetik testlerde nasıl bu SoC?
Kusura bakma seni de yoruyorum.
2023 versiyonu olan 7 Gen 1 ile eş değer. Şimdi elimde değil ama böyle. Unutmazsam atarım.