Bütçe açısından sorun yoksa 2 TB derim hocam. İleride bir daha yükseltmek isterseniz zorlanabilirsiniz, fiyatlar yükseldikçe yükseliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 9.000 TL
Kağangncr
Uzman
Bütçe açısından sorun yoksa 2 TB derim hocam. İleride bir daha yükseltmek isterseniz zorlanabilirsiniz, fiyatlar yükseldikçe yükseliyor.
İndirimi kaçırdım kart probleminden dolayı daha doğrusu stok durumunu yenilenirmi sizce alternatif bir şey bulabilir miyim?
@Kağangncr, buluruz hocam, sorun yok. Kioxia gelir yine yakın fiyata. Birkaç gün takip et, olmazsa Kingston da alabilirsin.
Kağangncr
Uzman
@Kağangncr, buluruz hocam, sorun yok. Kioxia gelir yine yakın fiyata. Birkaç gün takip et, olmazsa Kingston da alabilirsin.
Takipte kalayım o vakit ben inşallah gelir aynı fiyat aynı taksit imkanlarında.
Kağangncr
Uzman
Kingston KC3000 çok gaz kesmiştim hocam bunu alırsam soğutucuda almak zorunda kalabilirim çok ısınıyor diyenlerde olmuş bilmiyorum tabii.
@Kağangncr, bu ısınırsa Kingston da ısınır hocam. Soğutucu zaten 250-300 liraya bulunuyor.
Kağangncr
Uzman
@Kağangncr, bu ısınırsa Kingston da ısınır hocam. Soğutucu zaten 250-300 liraya bulunuyor.
Bu da sorun açmaz diyorsunuz yani. Değerlenreyim o vakit ilginiz için çok teşekkür ederim.
@Caner Uncu soğutucu olarak bunu düşündüm uygun mudur ya da öneriniz. Var mı
https://www.hepsiburada.com/enermax...2280-nvme-ssd-sogutucu-blogu-pm-HBC000089XX1R
Son düzenleme:
@Kağangncr, uygundur, işinizi görür.
Yeni konular
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-