9.000 TL'ye hikayeli oyunlar için 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
9.000 TL
180 Hz benim için yeterli, rekabetçi oyun neredeyse hiç oynamıyorum. Benim için önemli olan renklerin doygunluğu ve doğru göstermesi. Yani oyun oynarken, sinema salonunda film izliyormuş gibi bir etki yapmasını istiyorum. Daha önce de benzer bir konu açtım fakat kendimi düzgün anlatamadım sanırım. 360 Hz monitör falan önerildi. Benim için önemli olan 180 Hz, renk doğruluğu ve doygunluğu. Sanıyorum IPS panel daha çok öneriliyor, o yüzden ben de IPS panel almayı düşünüyorum. Kullanıp memnun kalan veya başka bir yerde monitör deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Bir türlü hangi monitörü alacağıma karar veremedim. Bütün sistem siyah, beyaz monitör alsam çok saçma durur mu? Baktığım bazı monitörlerin linklerini aşağıya bırakıyorum.

Bütçe: 9.000 TL /-+1.000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisinden birine bütçe çıkar mı?

Hocam bütçe çıkar da bunlar renk doygunluğu ve doğruluğu olarak iyi bir seviyede mi? Canlı ve parlak bir görüntü sunuyor mu? Benim 500 Hz'le falan çok işim yok çünkü rekabetçi oyun oynamıyorum. Benim alacağım en fazla FPS 120-130 civarında olur.

Evet hocam gamut bakımından çok iyi modeller. Kontrast bakımından koorui biraz geride kalıyor ama ortalamanın üstünde.

Kağıt üstünde öyle ama şu konuya bakmanızı tavsiye ederim. KTC bende var ama beklediğim gibi çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…