Bütçe
9.000 TL

ErdemK

Yetkin
Bu monitörü abim için almayı düşünüyorum. Amaç oyun değil, film-dizi-video izlemek için alınacak. 27 inch düşündüğümüz için 2K olmasını istedim. Bu monitör alınabilir mi ya da farklı öneriniz var mı?

Ben kullanıyorum. Ayakları çok büyük. Ben monitör standı ile kullanıyorum. Ölü piksel çıkma ihtimali fazla diyorlar. Benimkinde de 1 tane var. Onun dışında memnunum. Renkleri, parlaklığı tatmin edici. Menüsüne alışmak biraz zaman alıyor. Ölü piksel durumunda iadede sorun çıkarmayacak bir satıcıdan almanızı öneririm.

Ekleme: Ben 7.500TL'ye almıştım. Sonrasında 6.900TL'ye kadar düştü. 9.000TL demişsiniz. Monitör fiyatları şu anda ne durumda bilmiyorum. Biraz fazla geldi.

@ErdemK

Tekrar alacak olsam film-dizi-video için tekrardan akıllı monitör alırdım. Sadece içerik tüketeceksem ve PC'ye ana ekran olarak bağlayacaksam iyi bir panele sahip VA monitör veya direkt OLED monitör alırdım. Zaten başka da seçenek yok.

Bütçe olarak 6bin geçmeyecek şekilde ve 280Hz biraz fazla geldi. Kendim için alsam sorun yok da abime beğendiremiyorum bir şeyi o yüzden kusura bakmayın. :) illa yamuk ekran istiyorum diyor. 27inch Curved ve fiyat olarak 6bin civarında bir şey istiyoruz şu an.
C27G42E beğenir mi?