Bütçe
9.000 TL

Shog 3

Becerikli
Valorant'ta fark oluşturacak, kaliteli ve temiz ürün istiyoruz.

Arkadaşım ilk defa setup yaptı mahçup olmak istemiyorum.

Sorunsuz olsun, manyetik klavye kablolu olsa da olur. Kablosuz mouse olsun. @X99.

Valorant'ta fark oluşturacak, kaliteli ve temiz ürün istiyoruz.

Arkadaşım ilk defa setup yaptı mahçup olmak istemiyorum.

Sorunsuz olsun, manyetik klavye kablolu olsa da olur. Kablosuz mouse olsun. @X99.
Mouse tutuş şekli ve el uzunluğu nedir? Mouse için referans almak adına kullandığı modeli de söyler misiniz?
Klavyedeki boyut tercihi nasıl olacak bilmiyorum bütçelerinin sağlam modellerinden atayım.
VGN Neon 68HE SC Super Competitive Manyetik E-Spor Klavyesi SC+ olanı alın.

Bu arada mouse ile birlikte bütçe ufak esnerse klavyede QBZ75'e de bakılabilir, kasa kalitesi olarak çok daha iyi bu arkadaşlardan.

Mouse tutuş şekli ve el uzunluğu nedir? Mouse için referans almak adına kullandığı modeli de söyler misiniz?
Klavyedeki boyut tercihi nasıl olacak bilmiyorum bütçelerinin sağlam modellerinden atayım.
VGN Neon 68HE SC Super Competitive Manyetik E-Spor Klavyesi sc+ olanı alın.

Bu arada mouse ile birlikte bütçe ufak esnerse klavyede qbz75'e de bakılabilir, kasa kalitesi olarak çok daha iyi bu arkadaşlardan.

Tamam klavye qbz75 olsun hocam. Elleri çok büyük değil. Viper shapei gibi iyi olur bence.

Referans model var mı?

Viper tipi istenirse Beast G Max alınır. Wraith'ten SWAR kodu ile alın, QBZ75'i de EFORSUZ koduyla alın.
Sağ olun, Allah razı olsun hocam.

Referans model var mı?

Viper tipi istenirse Beast G Max alınır. Wraith'ten SWAR kodu ile alın, QBZ75'i de EFORSUZ koduyla alın.

QBZ75 tükenmiş hem 65 olsa daha iyi olur var mı alternatif bu fiyatta?

Referans model var mı?

Hocam sinerji'den mouse ve klavye ve kulaklık var mı? Arkadaşım oradan almak istiyormuş. Bilgisayarı oradan aldığı için

Referans model var mı?

Bunlar olur mu?

Hocam sinerji'den mouse ve klavye ve kulaklık var mı? Arkadaşım oradan almak istiyormuş. Bilgisayarı oradan aldığı için

Bunlar olur mu?
Veya Amazon üzerinden? Var mı?

Hocam Sinerji'den mouse ve klavye ve kulaklık var mı? Arkadaşım oradan almak istiyormuş. Bilgisayarı oradan aldığı için.

Bunlar olur mu?

Amazon, vatan, Hepsiburada, Sinerji buralardan olsun diyor.

Son düzenleme:

Bunlar olur mu?

Amazon, vatan, Hepsiburada, Sinerji buralardan olsun diyor.
Zayıf model, bütçesindeki rakiplerin oldukça gerisinde.
Ayrıca ürün yelpazeleri pek geniş değil onlarda. Wraith ve Ulugames birçok sağlam markanın Türkiye'deki distribütörleri, güvenilir kaynaklardır.
Attığım modellere yönelsin.

Ayrıca ürün yelpazeleri pek geniş değil onlarda. Wraith ve Ulugames birçok sağlam markanın Türkiye'deki distribütörleri, güvenilir kaynaklardır.
Evet. Bende söyledim ama böyle dedi. Bende şimdi kulaklık, klavye ve mouse bakıyorum toplam 17k falan bütçede.

Ayrıca ürün yelpazeleri pek geniş değil onlarda. Wraith ve ulugames birçok sağlam markanın Türkiye'deki distribütörleri, güvenilir kaynaklardır.

ATK VXE Dragonfly R1 Serisi Kablosuz Oyun Faresi - Ultra Hafif (48-55 g), PixArt PAW3395/3395 SE Sensörü, 26.000'e kadar ayarlanabilir DPI (R1 SE+, Beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar mouse bunu düşündüm, kulaklık Cloud III Wireless. Ne dersiniz üstadım?

Son düzenleme: