9.500 TL civarına oyuncu monitörü tavsiyesi

Bütçe
9.500 TL

Fiyatı çok uygun ki bende normalde bu fiyatta OLED öneririm. Yalnız 15 saat OLED için fazla. Daha geçen gün 1 yıl dolmadan tarayıcının adres çubuğu boydan boya yanan bir arkadaş gördüm. Konusunu bulursam paylaşırım.

İş ve oyun bilgisayarım aynı olduğu için aynı sorunu yaşamam muhtemel gibi o zaman. Anladım hocam eğer bulup atarsanız sevinirim merak ettim. G65B ile karar kıldık teşekkür ederim.

Diğer forumdaki G65 ile ilgili incelemenize baktım orada Gsync desteği var yazmışsınız ben sitede göremedim bu ibareyi, sonrasında müşteri temsilcisine bağlanıp sordum iki ayrı kişi ve ikisi de nvidia gsync desteği yok dediler. 4070 Ti Super ekran kartım bu yüzden gsync olması avantajıma olur diye düşünüyorum.

Testlerine baktım, G-Sync desteği var. Eğer NVIDIA tarafından test edilirse G-Sync compatible yazar, eğer test edilmezse yazılmaz. Benim AW2725DF ile alakalı G-Sync ibaresini sitesinde görebiliyor musun mesela? Ben G-Sync açabiliyorum. Test edilmediği için G-SYNC ile uyumlu değil yazıyor. Birisi test edilmiş ve sitede gösteriliyor diğeri test edilmemiş.

Alttaki de G65B'nin incelemesinden aldığım görüntü:

G65B kullanıcısından aldığım görüntü:

Son düzenleme:
Selam. Ben de VG27AQML1A ve G65B LS27BG652EUXUF arasında kaldım. İlk monitörüm C24G1 idi. 6 ay önce ROG STRIX XG259CMS aldım. VA panelden IPS'ye geçince değişik gelmişti ama sonra alıştım. Görüntü kalitesi olarak ve Hz konusunda çok büyük fark vardı. Ama şu an kalite olarak 1080P'den 2K ya geçmek istiyorum performanstan ziyade. Bilgisayarımı sadece CS2 için açıyorum arasırada MMORPG oynamaktayım. VG27AQML1A alacaktım ama G65B incelemelerini görünce kafam çok karıştı.

kullanım amacına göre değişiyor en azından bana öyle söylendi. Ben daha çok iş ve aksamları oyun oynuyorum. Oynadığım oyunlar da mmorpg , moba, hikayeli oyunlar ara ara fps oynuyorum ve dizi film. Eğer sadece FPS oyunları oynuyorsan ve bir hedefin varsa yani rank falan kasıyorsan ML1A alman lazım ama yok ben senin gibi karma kullanıyorum bir öyle bir böyle hatta FPS de çok rank kasmıyorum ara ara giriyorum ya da öylesine vakit geçirmelik oynuyorum diyosan kesinlikle G65B. Diğer modeli bilmiyorum.

Sanırsam benim için mantıklı olan ML1A faceit kasıyorum çünkü.

G65B siparişi verdim yarın gelecek ancak kuzenim tam bir VA haterı. Bana "sen televizyon almışsın, VA panel almışsın üstüne bir de curve almışsın sen nasıl oyun oynayacaksın. LG ya da ASUS al dedim sana" dedi. Ben monitörler konusunda çok bilgi sahibi değilim. Kendisi üstüne basa basa IPS IPS diyor başka bir şey demiyor. FPS oyun oynamıyorum dedim hatta @2254 hocam veya diğer forumlardaki arkadaşların yorumlarını da söyledim. Renk olarak yakalaması imkansız IPS alıp rahat etmen lazımdı dedi. Ben nasıl ikna ederim bu arkadaşı? Tutturdu sen televizyon almışsın monitör almamışsın diye

Herkese tek tek açıklama yapmaya kalkarsak ohooo işimiz var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…