Kaandrick Lamar
Yetkin
Asus VG27AQZ için karar verme, satın alma, ilk izlenim ve sonrasında yaşadığım ufak sorun için konuyu inceleyebilirsiniz; ASUS 27" TUF GAMING VG27AQZ 165Hz 1ms monitör alınır mı?
@7109 merhaba, IPS Panel Üretimleri konunuzda gördüm, o konuyu kirletmemek için buradan sorayım; VG27AQL3A model almışsınız. Ben de almayı düşünüyordum, son duruma göre önerir misiniz? Nereden aldınız ben VatanBilgisayar'dan sipariş vermeyi düşünüyorum. İade konularında sorun yaşayabilirim, o yüzden kronik bir sorunu var mı acaba? Teşekkürler.
Siz nereden satın alıyorsunuz?Valla kronik bir sorun yaşayacak kadar kullanmadım hocam. Sadece test aşamalarını geçemedim öyle söyleyeyim. Ama renk canlılığı FPS modda çok güzel ve aydınlık. Ben monitörü genel anlamda (5dk kullanmış olsam bile) çok beğendim. Aynı fiyat bandında 3.kez aynı monitörü almamda sırf bu yüzden. Umarım bu sefer istediğim gibi gelir ve bende bu defteri kapatmış olurum.
IPS Glow tek sorunu bence. Mümkün mertebe çok az olanı yakalayabilirseniz güle güle kullanın. Bu yüzden bu ürünün vatan bilgisayar mağaza alışverişini önermiyorum.
Vatan Bilgisayar internet sitesi.
Anladım. Yarın ben de sipariş vereyim o zaman, bir sorun çıkmaz ise. Umarım size de istediğiniz gibi sorunsuz bir ürün gelir. Teşekkürler.Vatan Bilgisayar internet sitesi.
Mağaza alışverişini önermiyorum deme sebebim şu.
Önce size ürünü satın aldırıyorlar sonra ürünü açıyorlar. Eğer ölü piksel yoksa ama ips glow falan varsa ve bu sizi rahatsız edecek boyuttaysa iade almıyorlar. Ya işi kavga boyutuna götürüp iade etmeniz lazım ya da alıp eve gitmeniz lazım.
3.monitörde de çok çok ufak bir sıkışmış kırmızı piksel vardı ve diğer ikisine nazaran daha az glow vardı. Bu sefer iade etmedim.Anladım. Yarın ben de sipariş vereyim o zaman, bir sorun çıkmaz ise. Umarım size de istediğiniz gibi sorunsuz bir ürün gelir. Teşekkürler.
Dell G2724D almıştım ama ölü piksel olduğu için iade ettim. Çok iyi monitördü fakat satın alırken fark etmemişim kulaklık çıkışı yokmuş. O yüzden değişim istemedim.
VG27AQL3A sarı ekran sebebiyle vazgeçtim.
Philips Evnia 27M2N5500 zamlanmış.
Geriye Lenovo Legion R27QE ve VG27AQZ kalıyor. Para iadesi gelince karar vereceğim artık.