SAMSUNG Galaxy Tab A11+ 8/256 GB Tablet Silver fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne k
www.mediamarkt.com.tr
Ancak Şikayetvar'da çok fazla şikayet gördüm destek hakkında. Yakın zamanda devlet destekli tablet alan oldu mu? Ayrıyeten bu tablet nasıl? 9500 altına daha iyisini bulamadım.[/URL]
SAMSUNG Galaxy Tab A11+ 8/256 GB Tablet Silver fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne k
www.mediamarkt.com.tr
Ancak Şikayetvar'da çok fazla şikayet gördüm destek hakkında. Yakın zamanda devlet destekli tablet alan oldu mu? Ayrıyeten bu tablet nasıl? 9500 altına daha iyisini bulamadım.[/URL]
MatePad 11.5 2023/2024 var ondan çok daha iyi kalem desteği vs de var ancak 9599 TL kuponla 9500 altına düşürebilirsin belki ilk alışveriş diye onu al.
Bende o modeli eğitim indirimiyle aldım. Yaklaşık 6 ay bekledim ve vergisi iade edildi.
İki sene önce Redmi Pad SE almıştım temmuzda, iki buçuk ay sonra yatırıldı. Telefona ihtiyacı olan için güzel fırsat. %44 indirim oluyor ama artık tablet ve bilgisayarlar için ne kaliteli ürünler oluyor ne de %14 indirim ile almaya değiyor. Bence almayın.