Bütçe
25.000 TL
Görende durmadan sıkıntı cııkartı sancak hocam dediğniz kadar büyük bir kronik problem yok 100 cihazda 5I işte.

100 cihazda 5'i olduğunu nereden biliyorsun? Büyük bir kronik sorun olmasa neden şikayet ediyor insanlar? Ayrıca diğer markaların ekranları kıyasla Samsung da kalitesizlik kokuyor anlamadığım şekilde. Bu tabletlere özgü.
Konu sahibi bilir, Tab S11 alırsa olaki kronik sorunları çıkarsa uğraşırlar artık :)
Ben dediğimi dedim bu tablet hakkında.

Kafam iyice karıştı arkadaşlar. Sanırım anket açacağım😄

2 model arasında kaldık şimdi. Normalde S10 FE'de karar kılmıştık fakat 11 işin içine girince renk değişti.

S10 FE mi almalıyız yoksa S11 mi?

S11 almısken tam alın ekonomi kötü zaten 2 sene sonra değiştrimekle ugrasmayın 10 yıl kullanırsınız S11'i alırsanız.

Kafam iyice karıştı arkadaşlar. Sanırım anket açacağım😄

2 model arasında kaldık şimdi. Normalde S10 FE'de karar kılmıştık fakat 11 işin içine girince renk değişti.

S10 FE mi almalıyız yoksa S11 mi?

S11'in sorunları olmasa net o ama dediğim gibi sorunları var.Soğutur cihazdan.
S10 FE daha ucuz ekonomik tercih. Bence siz yarın teknolojik marketine gidin illa hemen almanız gerekmiyorsa.

100 cihazda 5'i olduğunu nereden biliyorsun? Büyük bir kronik sorun olmasa neden şikayet ediyor insanlar? Ayrıca diğer markaların ekranları kıyasla Samsung da kalitesizlik kokuyor anlamadığım şekilde. Bu tabletlere özgü.
Konu sahibi bilir, Tab S11 alırsa olaki kronik sorunları çıkarsa uğraşırlar artık :)
Ben dediğimi dedim bu tablet hakkında.

Samsung'un ekranları kalitesizlik kokuyor vay be abimde iPad 11 var yan yana koyunca IPad'in ekranı aşırı soluk kalıyor.

Hocam özet geçeyim, ben ikinci el alırım diyorsan S9 yoksa arkadaşın önerdiği honora bakabilirsin ama unutma Samsung'da arkadaşın dediği gibi çift dokun siliye geç falan yok. Sadece tuş var ona basıyorsun silgi için ama en iyi noktası şarj ihtiyacı yok. Ama şu ikisinden uzak dur:
1. Huawei
2. FE serisi Samsung (Çok param yok diyorsan belki ama ekranlar esniyor, baskıya gelmiyor. Ana seri kalitesinde değil. Onun yerine bir iki nesil öncesinin düz serisini al daha iyi.)
(Edit: Honorun fiyatıa bakmadım sonradan aydınlanma geldi 8 gen 5i nasıl 25e veriyorlar diye baktım 40k küsür fiyata satılıyor o yüzden geri alıyorum yazdığımı.)

Samsung'un ekranları kalitesizlik kokuyor vay be abimde iPad 11 var yan yana koyunca IPad'in ekranı aşırı soluk kalıyor.

Base iPad zaten kötü. Onun sorunundan bahsettim zaten kendim :)
Konumuz base iPad değildi ama neyse. Cidden Tab S11 serisinin ekranlarına baktınız mı?
Bir onlara bir de Apple Pro, Çinli üreticilere bakın.

Hocam Lenovo tablet var kalemli 8gen3 var içinde kalem falan nasıl bilmiyorum ama işlemci iyi araştırabilirsin.(Çin forumlarında BL kilidi açılıyor gibi anladım öyleyse güzel gibi.)