Bütçe
25.000 TL
Makaleler
41
Yer
Cordis Die
Merhaba arkadaşlar.

Abime tablet bakıyoruz. Kendisi bir üniversitede öğretim görevlisi. Çok fazla not tutma vesaire işleri oluyor. Benden bir tablet araştırmamı istedi, çok anlamaz kendisi. Ben de çok anlamam fakat bu kalemle not tutarken aynı zamanda kalemle silme işlemi yapan tabletler varmış. Samsung istiyor kendisi fakat daha iyi alternatiflere de açığız.

Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.

Abime tablet bakıyoruz. Kendisi bir üniversitede öğretim görevlisi. Çok fazla not tutma vesaire işleri oluyor. Benden bir tablet araştırmamı istedi, çok anlamaz kendisi. Ben de çok anlamam fakat bu kalemle not tutarken aynı zamanda kalemle silme işlemi yapan tabletler varmış. Samsung istiyor kendisi fakat daha iyi alternatiflere de açığız.

Yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

Bunu öneririm. Huawei'nin yardımının ya da elinin dokunduğunu düşündüğüm tablet. Kutu içeriği zengin, OLED ekranlı ve iyi çipiyle geliyor.

Samsung tarafına bakmanızı önermem.

Daha ucuza MatePad 11.5s de alabilirsiniz. Özellikle papermatte kaplaması iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı yorumları önemli. İnceleme, kağıt üstü veriler çöp. Çevremde kullanan birkaç kişi var, kalemden memnun değiller.

Bu magicpad 2 kullanan kişilerin kullandığı tablette önemli.
Tablete göre kalem değişiyor diye biliyorum.
Zaten okuduğum incelemelerde kalemden çok uygulama şikayeti vardı. Üçüncü parti gerekiyor Honor için.

Huawei'de Google yok gbox ile orijinal Android kadar rahat deneyim yok bir de S9 da 8 ge N2 var yeni cıkan FE modelerinden daha iyi.

Gbox kullanmıyorsun zaten. Acilen Huawei gbox ı yok etmeli. Kullanmayın diye diye dilimde tüy bitti.
S9 da 8 gen 2 var evet iyi çip ama üretim yok sıfırı varsa da çok pahalıdır gerek yok öyle uğraşmaya.
Aynı zamanda S Pen'ler şikayetleriyle ünlü kalemler.

Bu magicpad 2 kullanan kişilerin kullandığı tablette önemli.
Tablete göre kalem değişiyor diye biliyorum.
Zaten okuduğum incelemelerde kalemden çok uygulama şikayeti vardı. Üçüncü parti gerekiyor Honor için.

Gbox kullanmıyorsun zaten. Acilen Huawei gbox ı yok etmeli. Kullanmayın diye diye dilimde tüy bitti.
S9 da 8 gen 2 var evet iyi çip ama üretim yok sıfırı varsa da çok pahalıdır gerek yok öyle uğraşmaya.
Aynı zamanda S Pen'ler şikayetleriyle ünlü kalemler.

Vallahi kulanuıyorum S9'u 1 yıldır temiz bir şikayetim olmadı ben geçen sene aldıgımda S10 serisi vardı 256 GB modeli 20k ya aldım şu an Tab S11 ile aralırnda 2K var temiz 2.el fiyatları 17-18k civarı S9'un.