Bütçe
25.000 TL
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ kullanıyorum. Kalem dahil, kalemi ayrıca şarj etmeye gerek kalmıyor. Silme işlemi yapabiliyor. Not tutmak için de Samsung'un kendi not uygulaması gayet yeterli ve işlev görüyor. Öneririm. 24.000 TL olması lazımdı.

Neden Huawei almasın? Aynı zamanda S9 çok eski bir tablet artık.
Soru yanlış, neden alsın olacaktı.
1. Ambargo altında güncel Android'e erişimi yok, güvenlik güncellemesi yok.
2 Madem ambargo altındayız biz de bunu aşalım diyen yok. Aksine tamamen kilitli bir cihaz sunuyorlar.
3 Çinli kullanıcı kadar değeriniz yok, Çin'de kendi işletim sistemi varken globale Android 12'ye kılıf giydirip satıyorlar güvenlik güncellemesi alamaması cabası.
4 BL. kilidi açılmıyor, yazılım değiştirilemiyor, neyse o. Azıcık kafaları çalışsa lan biz ambargo altındayız ürüne güncel Android sunamıyoruz o zaman Bl. kilidi açık gelsin el altından geliştiricilere para akıtıp güncel Android derlesinler ve kullanıcılara sunsunlar.
5 Model bazlı kendi işlemcileri var ve tamamıyla kapalı kutu Bl. açsalar bile yazılım geliştirilmesi zor.
6 Kim niye aşağı yukarı aynı parayı verip bu özelliklerden mahrum olmak istesin ?
Huawei'yi ambargo değil kendi kendini bitirdi.

Tab S11 kronik alet.
@Surface Area daha bilgili S11 hakkında.

Soru yanlış, neden alsın olacaktı.
1. ambargo altında güncel Android'e erişimi yok, güvenlik güncellemesi yok.
2 madem ambargo altındayız biz de bunu aşalım diyen yok. Aksine tamamen kilitli bir cihaz sunuyorlar.
3 Çinli kullanıcı kadar değeriniz yok, Çin'de kendi işletim sistemi varken globale Android 12'ye kılıf giydirip satıyorlar güvenlik güncellemesi alamaması cabası.
4 bl. Kilidi açılmıyor, yazılım değiştirilemiyor, neyse o. Azıcık kafaları çalışsa lan biz ambargo altındayız ürüne güncel Android sunamıyoruz o zaman bl. Kilidi açık gelsin el altından geliştiricilere para akıtıp güncel Android derlesinler ve kullanıcılara sunsunlar.
5 model bazlı kendi işlemcileri var ve tamamıyla kapalı kutu bl. Açsalar bile yazılım geliştirilmesi zor.
6 kim niye aşağı yukarı aynı parayı verip bu özelliklerden mahrum olmak istesin?
Huawei'yi ambargo değil kendi kendini bitirdi.

1.Android tabanlı OS kullansada evet güncel değil. Fakat Android 16 güncellemesini bazı cihazlara getirdi. Bunu tabletlerede getirebilir.
Aynı zamanda en güncel güvenlik yamasını alıyor. Android OS ile yamalar bir değil.
2.Huawei zaten öyleydi. Ne zaman Bootloader kilidini açtılar? Zaten OS iyi.
3.openharmony globale hazır değil. Yavaş yavaş açılmaya başlayacak. Çinli kullanıcı kadar değer yok değil Çin'de openharmony daha uygunda ondan. Zaten öncekinde yazdığım gibi aktif olarak güvenlik yaması alıyor.
4.öncekilerde yazdığım gibi Huawei asla Bootloader kilidi ile uğraşmadı. Android sürümü eski dahi olsa, kullanıcıya üzen bir kullanım vermedi. Zaten günümüzde Aurora Store ile rahat rahat kullanıyorsun.
6.Huawei MatePad 11.5 ve 11.5s gayet iyi tabletler. Sırf Android sürümü eski diye birçok özellikten mahrum kalmıyor?
20k bütçede ne alacaksın, Tab S10 FE mi?
Zaten Honor magicpad 4 önerdim, Huawei tabletlerin Android 16 hali.

Zaten cihazı kullanmadığınız 3 metreden belli.

Son düzenleme:
Samsung Galaxy Tab S10 FE+ kullanıyorum. Kalem dahil, kalemi ayrıca şarj etmeye gerek kalmıyor. Silme işlemi yapabiliyor. Not tutmak için de Samsung'un kendi not uygulaması gayet yeterli ve işlev görüyor. Öneririm. 24.000 TL olması lazımdı.
Medianarkt ta 128 versiyonu 21k civarı ve 6 taksit imkanı var.

Arkadaşlar, fikirleriniz için teşekkür ederim.

Biraz kafam karıştı şimdi. Şöyle kırpayım konuyu; Honor istemiyoruz, eledik. Şu an bizim için en güçlü adaylar Samsung ve Huawei. Yine de Samsung daha yakın görünüyor.

Ve şöyle bir detay var, bu kalemlerin silme işlemi yapması çok önemli bizim için. Çünkü tablet, PDF üzerinden ağırlıklı olarak soru çözümleri için de kullanılacak. Branşımız Matematik.

Bütçeyi maksimum 27-28'e kadar esnetebiliyoruz.

Biraz kafam karıştı şimdi. Şöyle kırpayım konuyu; Honor istemiyoruz, eledik. Şu an bizim için en güçlü adaylar Samsung ve Huawei. Yine de Samsung daha yakın görünüyor.

Ve şöyle bir detay var, bu kalemlerin silme işlemi yapması çok önemli bizim için. Çünkü tablet, PDF üzerinden ağırlıklı olarak soru çözümleri için de kullanılacak. Branşımız matematik.

Huawei'de m pencil 3 destekliyor o özelliği anladığım gibiyse.
Yani kalemde dokunmatik alanına elinde 2 kere basında kalemle silgi arasında geçiş yapması mı?
Çünkü o özellik var hatta değiştirebiliyorsun.
Not uygulaması olarak hem Samsung hem Huawei iyiken kalem olarak S Pen'i sevmiyorum.
M pencil çok daha iyi geliyor bana.
Açıkçası Samsung'da şu an S10 FE serisi hariç diğerlerinin ya donanımı kötü ya da bir ton kronik sorunu mevcut.
Bence en güzeli,11.5s 2026 almanız. Zaten rehberlerim mevcut en az 5 sene götürür.
Bu not işinde ekran ve kalem önemli. Ekran konusunda da Huawei çok daha iyi Samsung da base s serisine çıkmadığınız zaman.

Ve şöyle bir detay var, bu kalemlerin silme işlemi yapması çok önemli bizim için. Çünkü tablet, PDF üzerinden ağırlıklı olarak soru çözümleri için de kullanılacak. Branşımız matematik.

Samsung'un s openinde butıon var basarak direk siliyosun cok kulanıslı bir model bir de abinizin telefon modeli nedir?

Huawei'de m pencil 3 destekliyor o özelliği anladığım gibiyse.
Yani kalemde dokunmatik alanına elinde 2 kere basında kalemle silgi arasında geçiş yapması mı?
Çünkü o özellik var hatta değiştirebiliyorsun.
Not uygulaması olarak hem Samsung hem Huawei iyiken kalem olarak S Pen'i sevmiyorum.
M pencil çok daha iyi geliyor bana.
Açıkçası Samsung'da şu an S10 FE serisi hariç diğerlerinin ya donanımı kötü ya da bir ton kronik sorunu mevcut.
Bence en güzeli,11.5s 2026 almanız. Zaten rehberlerim mevcut en az 5 sene götürür.
Bu not işinde ekran ve kalem önemli. Ekran konusunda da Huawei çok daha iyi Samsung da base s serisine çıkmadığınız zaman.

Tab S9 veya S11 alınmalı 8 gen 2 ve dimensty 9400+ gibi işlemciler varken Exynos 1580'li bir çipli modelin önerilmesini doğru bulmuyorum.