Bütçe
9.500 TL

nirvanakin 2

Uzman
Amazon depodan 2. el.
ASUS ROG STRIX XG27ACS 27"
Almıştım ama 3 tane stuck pixel çıktı.
Yine Amazon'da MSI 27" MAG 274QPF E20
Modeli var, benzer fiyata bu alınır mı? Başka öneriniz var mı? Thunderbolt kablosu da aldığım için DP alt mode destekli olması işime geldi bu modelin. Laptop ile kullanıyorum çünkü. Ama aynı fiyata çok daha iyi varsa kabloyu da iade edebiliriz. 2K 27 inç olsun, 180 Hz'den aşağı olmasın istiyorum. Ne önerirsiniz? Eğer ASUS çok iyi derseniz 3 stuck pixeli idare edebilirim. Siyah ekranda belli oluyor çünkü sadece. Fikriniz ne?

MSI olanı öneririm. 0.5 ms GTG yazıyor.

Alınır, farklarına bak. Bu modelin kodu ile sizinki çok yakın, farklarına bakın. Bu fiyat farkına değecek bir şey yoksa belki bunu alırsınız 8K'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi sürüyor ise garantiye yollayın, belki panel değişimi ya da ürün değişimi yapabilirler.

Hozam amazona iade etmekten daha mı mantıklı? Daha önce servise giden ASUS cihazım bir daha dikiş tutmadı hep arıza verdi. Onun için soruyorum.

MSI olanı öneririm. 0.5 ms GtG yazıyor.

Alınır, farklarına bak. Bu modelin kodu ile sizinki çok yakın, farklarına bakın. Bu fiyat farkına değecek bir şey yoksa belki bunu alırsınız 8K'ye.

İstediğim Type-C portu yok ve pivot özelliği yokmuş. 274QPF daha mantıklı duruyor. Fikriniz nedir iade mi etmeliyim elimdekini yoksa marka modelden dolayı idare mi edeyim?

Teşekkürler hocam pek içime sinmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 27" MAG 274qpf E20 kullanıyorum, çok memnunum monitörden, tavsiye ederim. Aldığın ASUS'a ben de bakmıştım, fiyatı daha yüksekti o zamanlar.
MSI daha cazip geldi sunduğu özelliklerine göre. 8+frc 10 bit ekran veriyor, renk sayısı ve sRGB değerleri her türlü daha üst MSI'yın.

MSI 27" MAG 274qpf E20 kullanıyorum, çok memnunum monitörden, tavsiye ederim. Aldığın ASUS'a ben de bakmıştım, fiyatı daha yüksekti o zamanlar.
MSI daha cazip geldi sunduğu özelliklerine göre. 8+frc 10 bit ekran veriyor, renk sayısı ve sRGB değerleri her türlü daha üst MSI'yın.

Anladım hocam teşekkür ederim.