mehmetaba

Uzman
Selam öncelikle,

Biraz garip bir konu. Kredi kartımı iptal ettirmek için Garanti'nin müşteri hizmetlerini aradım hiç kullanmadığım bir kart sonrasında bana 750 TL bonus teklif ettiler. 9 ay acık tutma karsılıgında başta kabul ettim tamam o zaman kapatmayayım dedim, 1 saat sonra vazgeçtim, tekrar kapatmak istedim. Aradım, başka bir temsilciye kredi kartımı kapatmak istedigimi söyledim. Onaylıyor musunuz falan diye sordu, evet dedim. 7 gün içerisinde kapanır dedi, tamam dedim ve kapattım. Ben bu son aramayı yapmadan önce o önceki bonusu kabul ettigim için kapanırken bir sıkıntı çıkar mı? Ek olarak bana bir mesaj gelmişti bu son aramayı yapmadan önce kartınızı 29.08.2026 tarihine kadar acık bırakma sozune karsılık 750 TL bonusunuz 1 gun icinde yuklenecektir diye. Simdi bir şey yapmam gerekiyor mu? Hiçbir şey yapmadan 7 gun beklesem kartım sorunsuz kapanır mı yoksa bir şey yapmam gerekiyor mu? Tecrubesizim de biraz bu konularda, yardiminiza ihtiyacim var.

Not: Şu anda uygulamadan kart limiti falan acık gozukuyor yani kart aktif gozukuyor.

Son düzenleyen: Moderatör: