Ölçek kendi başına 7gr.
Detaylar
Kim cevapladı?Tesla Bobini
Başarılı
Şimdi anlamadım sitede yanlış bilgi mi veriliyor? Bir ölçekte 18-19 gram protein yazıyor?
Şimdi anlamadım sitede yanlış bilgi mi veriliyor? Bir ölçekte 18-19 gram protein yazıyor?
25 gram atarsanız o protein miktarı oluyor. Bakmadan atarsanız 22 civarı alırsınız. Supplemetler ve Scitec gibi markalar da içine 40 gramlık ölçek atıyor ama onlar belirtiyor 3/4 diye.
Baby Driver
Gelişen
Yıllardır kullanıyorum, tek bir yoruma olumsuz takılman harika. Hiç kimseyi memnun edemezsiniz bu ülkede. Hassas olması için 0.1 gibi ölçmesi gerekmiyor. Herhangi bir ürünü ölçtüğümde nedense tam gramaj çıkıyor, pakette yazanla aynı.
Baby Driver
Gelişen
Kendi parfüm yaptığım güvendiğim. Hassas terazi ile ölçtüğümde 25.80 gram çıkmıştı sitedeki veri ile uyuyor hocam bilginiz olsun.
Size kalmış hocam ben gramı gramına ölçmüyorum sadece bilginiz olsun diye dedim.
Yıllardır kullanıyorum, tek bir yoruma olumsuz takılman harika. Hiç kimseyi memnun edemezsiniz bu ülkede. Hassas olması için 0.1 gibi ölçmesi gerekmiyor. Herhangi bir ürünü ölçtüğümde nedense tam gramaj çıkıyor, pakette yazanla aynı.![]()
Size kalmış hocam ben gramı gramına ölçmüyorum sadece bilginiz olsun diye dedim.
Kendi parfüm yaptığım güvendiğim. Hassas terazi ile ölçtüğümde 25.80 gram çıkmıştı sitedeki veri ile uyuyor hocam bilginiz olsun.
Mikroparçağına kadar ölçtüğün tartın bozuk olabilir, paketli gıdalarda hep tam gramaj çıkartıyor alet, yoksa her marka mı yalan söylüyor benimki fazla çıkartıyorsa?
Baby Driver
Gelişen
Mikroparçağına kadar ölçtüğün tartın bozuk olabilir, paketli gıdalarda hep tam gramaj çıkartıyor alet, yoksa her marka mı yalan söylüyor benimki fazla çıkartıyorsa?![]()
Mikroparçacığına kadar dediğim silmesine yaani ölçeğin tam aldığı gramajdan bahsetmiştim
Proteinocean'ın ölçeği olmayabilir hocam elinizdeki büyük ihtimal karıştırmış olabilirsiniz
Mikroparçacığına kadar dediğim silmesine yaani ölçeğin tam aldığı gramajdan bahsetmiştim
Proteinocean'ın ölçeği olmayabilir hocam elinizdeki büyük ihtimal karıştırmış olabilirsiniz
Proteinocean'ın ölçeği, elimdeki ürünü biliyorum. İstiyorsan gel, karşılaştıralım.
Çayımı da içersin.
Baby Driver
Gelişen
Çayınızda 1 gram yeşil çay eksik çıkarsa içmem, hocam.Proteinocean'ın ölçeği, elimdeki ürünü biliyorum. İstiyorsan gel, karşılaştıralım.
Çayımı da içersin.