Kayra342727

Uzman
9. sınıfım, bu sene sınıfta kaldım. Açık liseye geçtim ama daha disiplinli olacağım, derslere nasıl sıfırdan çalışmalıyım? Örneğin; edebiyatı tekrar için YouTube'dan "Edebiyat 9. Sınıf 1. Dönem Tekrar" diye mi araştırmam lazım, yoksa konu konu mu araştırmalıyım? Umarım anlatabilmişimdir, bitirdikten sonra test çözerek pekiştirmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğretmen konuyu anlatırken aktif bir şekilde katılım sağlayın. Eve gittikten sonra yaptıklarınızı tekrar edin, YouTube'dan bir sonraki konuyu izleyip ön çalışma yapın ve düzenli soru çözün. Konu konu çalışın ki sınav haftası geldiği zaman tekrar videoları işinize yarayabilsin.

Öğretmen konuyu anlatırken aktif bir şekilde katılım sağlayın. Eve gittikten sonra yaptıklarınızı tekrar edin, YouTube'dan bir sonraki konuyu izleyip ön çalışma yapın ve düzenli soru çözün. Konu konu çalışın ki sınav haftası geldiği zaman tekrar videoları işinize yarayabilsin.
Açık lisedeyim öğretmenim yok maalesef.

Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil bilgisi için TYT kampları izle. Diğer dersler(coğrafya, din, tarih ve edebiyat) için MEB kitabını oku ve sınava yakın sınav çalışma videoları izle.

Ben 9'da dere çalışmazdım dedim.
Adam zaten çalışmadığı için sınıfta kalmış, şimdi aklı başına gelip çalışmak istiyorum diyor. Sen ise boş ver hiç çalışma diyorsun, mantıklı mı sence bu? Ayrıca bu devirde babadan kalma arsa ya da tarla yoksa çalışmak zorundasın. Çalışmazsan 5 kuruş para için saatlerce enayilik yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör: