Öncelikle herkese iyi Sosyaller. Meslek Lisesindeyim, 1.Dönem hiç ders dinlemedim ve 5 zayıf getirdim. Artık zayıflarımı kurtarmak istiyorum. Destek olması için basit seviye bir test kitabı almak istiyorum. Sizce soru bankası mı almalıyım yoksa tüm dersler için ayrı ayrı mı almalıyım? Basit seviye kaynak öneriniz var mı? Teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?bilal21
Çalışkan
Matematik için antrenman 1 ile temel atın bence.
Cevabınız için teşekkür ederim. Bakacağım.
Emre Human
Üstün
Matematik için Parkur olabilir öğretmenlerde çoğunlukla bu kaynağı kullanıyor zaten iş görür.
SF26
Üstün
4 işlemden bile daha temel.
9. sınıfta bulabileceğiniz basit kaynak sayısı epey az. Bıyıklı Matematik'in TYT Temel atma kampı var sağlam temel attıracak, onun dışında yok gibi bi' şey.
Bi' tık ağır gelebilir, birazcık temel istiyor.Matematik için Parkur olabilir öğretmenlerde çoğunlukla bu kaynağı kullanıyor zaten iş görür.
Yardımlarınız için cok teşekkür ederim. Benim temelim yok gibi bir şey. Basit seviye bir şeyler bakacağım,ama ne yazık ki çok fazla alternatif yok.4 işlemden bile daha temel.
9. sınıfta bulabileceğiniz basit kaynak sayısı epey az. Bıyıklı Matematik'in TYT Temel atma kampı var sağlam temel attıracak, onun dışında yok gibi bi' şey.
Bi' tık ağır gelebilir, birazcık temel istiyor.
Yardımınız için teşekkür ederim. Dediğiniz kaynağa bakacağım.Matematik için Parkur olabilir öğretmenlerde çoğunlukla bu kaynağı kullanıyor zaten iş görür.
Yardımınız için teşekkür ederim. Araştıracağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri