olesolskjaer

Uzman
Yer
İstanbul
Merhaba,

Kardeşim, amcamın ve kuzenimin tavsiyesiyle adını vermeyeceğim bir mesleki teknik anadolu lisesine gitti, ben bağırıp çağırmama ragmen bu okula gitmesin dememe ragmen ailem beni dinlemedi. Okula gelirsek, okul tam anlamıyla berbat. Koridorda bıçak çeken mi dersiniz, hoca içerideyken sınıfın kapısını kırmaya çalışan 12. sınıflar mı dersiniz… Tam anlamıyla REZALET! Kardeşim doğal olarak bu tarz bir yerde okumak istemiyor ve 9. sınıfta nakil aldırmak istiyor. OBP'si 86. Nakil nasıl aldırabilir?

(Dipnot: Amca ve kuzenle akrabalık bağları kesildi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işinize yarar mı acaba?

1757360936022.webp

Önce gitmeyi düşündüğü okulun açık kontenjanı olup olmadığını bu siteden kontrol etse iyi olur.

Bunu zaten biliyordum yine de teşekkürler.

9.sınıflar nasıl bilmiyorum fakar ben ilk hafta aldırmıştım hocam pek farklı olacağını zannetmiyorum e-Devlet üzerinden yapıyorsunuz diye hatırlıyorum.
Teşekkür ederim, peki bir sorum daha olacak bölgemde 2 tane 90-92 OBP arası alan ve 5-6 kisilik boş kontenjanı olan güzel okullar var ama kardesimin OBP'si 86.2 nakille bu liseleri yazsa cıkar mı yoksa OBP'si dusuk kaldıgı için hiçbir türlü o okullara gidemiyor mu?

Son düzenleme: