Bütçe
90.000-95.000
Hocam Sinerji üzerinden bir ürün alma taraftarı değilim açıkçası. Müşteri hizmetleri berbat. Şöyle açıklalayım siz ürünü alana kadar ilgililer.
Biliyorum malesef ama başka yapılacak bir şey yok belki anakart msi falan bakabilirim güvenilir bir yerden olsun diye n11 gibi.

PSU kabloları siyah olacağı için eğer gözünüze batarsa bu seti alırsınız. Gigabyte anakart da dahili GPU ayarı yok ve bir konuda Recep Baltaş takipçisine topladığı sistemde o anakart ile yeniden başlatmalarda hatalar aldığını söylemişti. Bence ASUS'dan devam edin.

Hocam o zaman anakartım

Bu olarak kalsın tamam dıyorsanız bu yapacağım.

Evet ASUS kalabilir. MSI da güzel fakat aralarında 10 dolar oynarken burada 2K oynaması hoş olmamış :).
Türkiyedeyiz malesef 😅 o zaman ikisinden biri olsa fark etmıyor ikisinden birini sececeğim teşekkürler. onun dışında kasa öneriniz varsa sevinirim ya da bu kasa

iyise kalabilir ama bi videoda gpu kablolarının zor geçirildiğini gördüm dar olduğu için alt tarafi. vaktiniz var ise kasada önerirseniz sevinirim veya bu iyi derseniz yeterlidir.
Kasada fan yok onun dışı öneriniz için teşekkür ederim.

Türkiyedeyiz malesef 😅 o zaman ikisinden biri olsa fark etmıyor ikisinden birini sececeğim teşekkürler.

Kasada fan yok onun dışı öneriniz için teşekkür ederim.

Yazının sonuna ekledim hocam. Aşırı abartı bir şeye bence gerek yok. Fan konusunda tek sorun reverse fan bulmak. Lian li modelleri var fakat 3 adet fana 4-5k vermek bence tartışılır..

Kasadada yardımcı olabilir misiniz? Üstteki yaziyi düzenlediğim için görmemiş olabilirsiniz. Son kez yardımcı olursanız sevinirim vaktınız var ise.

Kasa H6 Flow iyi kasadır ama bazı kullanıcılar fanları için sesli demiş. Fanlar reverse değil sıkıntı olmazsa 3500X de olabilir. Bütçe varsa RS120 fan ile alttan desteklenebilir.