Arkadaş haklı. OMEN cihazları MAX serisi dışında ben de önermekten kaçınıyorum. Ekran, panel, siyah ekran, shutdown, sensör sorunlarına dair çok fazla şikayet bulunmakta. Anlatırsak konu içinde konu olur.Benim tercihim tıpatıp aynı olur ekran kart tercihleri için ama üstte arkadaşın dediği kronik sorunu merak ettim ilk defa arkadaştan duydum çünkü.
@GodOfWar
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 90.000 TL
GodOfWar
Uzman
Benim tercihim tıpatıp aynı olur ekran kart tercihleri için ama üstte arkadaşın dediği kronik sorunu merak ettim ilk defa arkadaştan duydum çünkü.
@GodOfWar
Hocam ben kendim bu bütçeyle alacak olmuş olsam 14 bin TL üstüne koymazdım. Ayrıca yorumları araştırıp okursanız şikayetleri görürsünüz. Rastgele yüksek fiyata ürün paylaşmak doğru olmaz. İndirim bakılıp, fırsat geceleri, gaming geceleri, sistem önerileri kapsamında ürün paylaşılması daha doğru olur. Ürün araştırıyorum akşam'a bilgi vereceğim. Benden önce paylaşan olursa bende ekstra paylaşmış olurum.
Arkadaş haklı. Omen cihazları Max serisi dışında ben de önermekten kaçınıyorum. Ekran, panel, siyah ekran, shutdown, sensör sorunlarına dair çok fazla şikayet bulunmakta. Anlatırsak konu içinde konu olur.
Ben Game Garaj modelinden bahsediyorum hocam.
Pardon, görmedim sanırım. OMEN için konuşmuştum ben.
Hocam ben kendim bu bütçeyle alacak olmuş olsam 14 bin TL üstüne koymazdım. Ayrıca yorumları araştırıp okursanız şikayetleri görürsünüz. Rastgele yüksek fiyata ürün paylaşmak doğru olmaz. İndirim bakılıp, fırsat geceleri, gaming geceleri, sistem önerileri kapsamında ürün paylaşılması daha doğru olur. Ürün araştırıyorum akşam'a bilgi vereceğim. Benden önce paylaşan olursa bende ekstra paylaşmış olurum.
14 bin vermek için değmeyecek bir model değil, hem her ürün için geçerli bu sorun çıkıp çıkamayacağı. Gerçekten kronik sorunu varsa yazın, diğer servislere ve desteğe kıyasla çok daha iyiler. Sırf yüksek fiyat diye paylaşılmış bir ürün değil.
Son düzenleme: