Bütçe
90.000 TL
Konu açılırda, böyle tavsiye veren adama yok efendim, "4080 5070'i ikiye katlar." falan filan konuşuyorsun, kısacası üslubun yanlış. Daha çıkmamış ürün için 4080 5070'i ikiye katlar nasıl diyebiliyorsun? Ayrıca, burada senin paranı iyi değerlendirmen için öneri yapıyorum, sen gidiyorsun kendi bildiğini okuyorsun ben bundan bahsediyorum, kendi bildiğini okuyacaksan, foruma konu açmana gerek yok. Ben bundan bahsediyorum her neyse, dediğim gibi hocam, 5070 saf güçte 4080 kadar güçlü olmaz onun tartışmasına zaten girmeyeceğim ama, şunu söylüyorum 5070'i yazılımsal olarak 5000 serisini güçlendirecekler, tabii ki saf güç olarak da güçlendirmeleri lazım, belki saf güç olarak da güçlendirme yapmışlardır tam emin olmamakla beraber, 5070 ekran kartını yeni yazılımsal teknolojiler ile 4080 dengi hale getirecekler ve sana bunu 4080'ten daha ucuz sunacaklar.

Ama sen illa gene de bu mesajlarımdan sonra da hala, 4080'li sistem öner diyorsan, arkadaşlar önersin. Kendi düşen kendi ağlamaz derler.

5080'e param yeterse alırım zaten de 5070 6 7 aya çıkar.

5080'e bu paraya orta segment hazır sistem rahat çıkar hocam, ondan bahsediyorum bak en kötü, bütçeni 100k yaparsın adam gibi sistem dizersin. 5000 serisi için değer bundan bahsediyorum.

Vallahi hiç hazır sistem almak istemiyorum 100k ya zorlayarak bir şekilde tamamlarım Galax'ın 5080'i falan ucuz olursa direkt alırım. Sistemi aralık ayında bitireceğim zaten kasayı falan alırım bu hafta az bulunuyor.

Durancan burada sana üst seviye sistem için bekle desek ve sonrasında dolar küçük sürprizler yapsa seni yanıltmış olacağız. Şimdi al desek ve 5070, fiyatına göre süper bi ürün olarak çıksa yine seni yanıltmış olacağız. O yüzden biraz da iç sesini dinle ve kendi kararını kendin vermiş ol bence. 4080 de çok güzel, 5070-5080 de çok güzel olacak. Hepsi seni memnun edecektir.

Burda 5000 serisini beklememek tamamen size kalmış. Dedikleri gibi az bir süre sonra 50000 serisi tanıtılacak ve sizi üzecek bir kart ortaya çıkarsa pişman olursunuz. Ben yerinizde olsam beklerdim. Ne de olsa külüstür bir araba parası vereceksiniz bu sisteme.

Teşekkür ederim.

Burada 5000 serisini beklememek tamamen size kalmış. Dedikleri gibi az bir süre sonra 50000 serisi tanıtılacak ve sizi üzecek bir kart ortaya çıkarsa pişman olursunuz. Ben yerinizde olsam beklerdim. Ne de olsa külüstür bir araba parası vereceksiniz bu sisteme.

Çok acelem yok kasayı almak istiyorum hemen onun dışında aralık ayında bitirmiş olurum sistemi 5080 uçuk fiyatta olmasa ucuzunu alırım geçerim.

4080 Super alıp da Windforce almak ne hocam? Saçma. Kasa da 420 desteklemiyor. O fiyatı da pek hak eden bir kasa değil. Ayrıca yakın zamanda 9800X3D çıkacak. 9950X'e para bağlamazdım şahsen.

@Durancan benim şahsi fikrim kesinlikle beklemeniz yönünde.

Kasa 420 destekliyor hocam. Başka öneriniz varsa alabilirim.

Teşekkür ederim.

Çok acelem yok kasayı almak istiyorum hemen onun dışında aralık ayında bitirmiş olurum sistemi 5080 uçuk fiyatta olmasa ucuzunu alırım geçerim.
O zaman şimdilik işlemci ve kasa dışında öneri yapalım. Öyle daha mantıklı. SSD olarak kesinlikle Renegade seçin.
RAM'leri de atılan Patriot'ları seçin. PSU yine aynı kalsın.

Kasa 420 destekliyor hocam. Başka öneriniz varsa alabilirim.
LANCOOL'dan bahsetmiyorum. CH560'dan bahsediyorum.