Bütçe
90.000 TL
Attığım bundle gayet yeterli bence hocam. Sadece biraz fan eklemesi yapılması gerek.

Önerinize katılıyorum ama bu tarz kasa tipi arkadaşın zevkine uyar mı onu bilemiyorum. Kimisi dümdüz kasa modelini sever, kimisi bu tarz sever ama, işin estetik tarafını bir kenara bırakırsak, öneriniz gayet mantıklı. Tek sorun bu firma bir şey olsa en azından 14 günlük cayma hakkı konusunda sıkıntılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her firma cayma hakkını kabul etmek zorunda hocam. Eğer böyle bir saçmalık varsa THH'ye başvurulur ve ayrıca Cimer'e bu durum hakkında şikayet açılır. En başından bir firmanın müşteriyi böyle uğraştırmaması gerekir.
O zaman farklı satıcılardan da olsa yeni model AiO'ya geçip 3K fazla vermek bu bütçede çok farketmez diye düşünüyorum.

Her firma cayma hakkını kabul etmek zorunda hocam. Eğer böyle bir saçmalık varsa THH'ye başvurulur ve ayrıca Cimer'e bu durum hakkında şikayet açılır. En başından bir firmanın müşteriyi böyle uğraştırmaması gerekir.
O zaman farklı satıcılardan da olsa yeni model AiO'ya geçip 3K fazla vermek bu bütçede çok farketmez diye düşünüyorum.
Bunu bende aynen kendilerine anlattım, hatta bahsi geçen firma sahibiyle konuyu tartıştığımız konunun linkinide ekte bıraktım, bir süre sonra kendiside zaten cevap bulamayınca, mesajlara yanıt vermedi.

İlgili Konu:JUMBUM güvenilir mi?

İyice saçmalamış. Özellikle Amazon'u örnek gösterip patladığı kısım itibarı için kötü olmuş.
Öyle oldu, çetin cevize çarpınca bir süre sonra yanıt verdikçe baktılar işin içinden çıkamıyorlar, yazmayı bıraktılar, çok bile devam ettiler aslında, o yüzden bu siteden öneri yapmamakta fayda olduğunu düşünüyorum.

Sen kasaya bu kadar para veriyorsan, 4080'li sistem dizmek istesen bile o bütçeye dizemezsin haberin olsun. Bekle, 5080'li sistem al.

İyi güzel diyorsunuzda, forumda bu sitenin sahibi ile iade konusunda tartışmıştım, cayma hakkını kesinlikle kabul etmeyen bir satıcı bunu da dipnot geçeyim. Kendisi bizzat forumda bir konuda söylemişti, şu an konuyu hatırlamıyorum ama söylediğini hatırlıyorum.

Dostum ironi yapmıştım kimse anlamamış tabiikide o kasaya o kadar para vermeyeceğim.

Her firma cayma hakkını kabul etmek zorunda hocam. Eğer böyle bir saçmalık varsa THH'ye başvurulur ve ayrıca CİMER'e bu durum hakkında şikayet açılır. En başından bir firmanın müşteriyi böyle uğraştırmaması gerekir.
O zaman farklı satıcılardan da olsa yeni model AiO'ya geçip 3K fazla vermek bu bütçede çok fark etmez diye düşünüyorum.

Kasa güzel hoşta bunu alıp 5 6 tane de fan almak gerekiyor ve iyice masraf yapacak 5080 çıktığında bütçeyi Max 100k yapabilirim ve bu kasa masrafla 5080'li sistem dizmek zor gibi.

Son düzenleme:
Dostum ironi yapmıştım kimse anlamamış tabiikide o kasaya o kadar para vermeyeceğim.

Kasa güzel hoşta bunu alıp 5 6 tane de fan almak gerekiyor ve iyice masraf yapacak 5080 çıktığında bütçeyi Max 100k yapabilirim ve bu masrafla 5080'li sistem dizmek zor gibi.
5-6 fan dediğin maksimum 3K tutar. Onlar da kaliteli fan alırsan.

5-6 fan dediğin maksimum 3K tutar. Onlar da kaliteli fan alırsan.

O sisteme dandik bir fan almam hocam. Thermalright'ı alırım.