Hangi tür okulda okuyorsun? Disiplinli ve verimli çalışırsan neden yapamayasın?
Temelin var mı? Şu anki yazılılar nasıl geçti mesela?

Lisede 90+ OBP zor mudur? Mext bursu ya da başka bir burs ile yurt dışına kaçmak istiyorum. Şu an 9. sınıfım 90+ OBP ulaşmak zor mudur?

Vallahi çalışırsan yaparsın hocam benim şu an sayısallar girmeden 90 üstü sayısallarda gayet iyiydi yarın kimya var 3 gündür çalışıyorum emeğimin karşılığını alacağımdan hiç şüphem yok siz yeter ki çalışın.

Hocaların kıl insanlar değillerse ve emeğe karşılık veriyorlarsa zor değil. Bunu dememin sebebini çoğu insan anlar.
Hangi tür okulda okuyorsun? Disiplinli ve verimli çalışırsan neden yapamayasın?
Temelin var mı? Şu anki yazılılar nasıl geçti mesela?
Hocam şuanki yazılılardan 70 üstü bekliyorum 1 saat çalışmayla. Anladım ki lisede pek 1 saat yetmiyormuş. Anadolu lisesindeyim.
Coğrafya yazılısında ismimi yazmayı unuttum hoca 0 verebilirim ya da 20 puan eksiltirim dedi.

Hocam şuanki yazılılardan 70 üstü bekliyorum 1 saat çalışmayla. Anladım ki lisede pek 1 saat yetmiyormuş. Anadolu lisesindeyim.
Coğrafya yazılısında ismimi yazmayı unuttum hoca 0 verebilirim ya da 20 puan eksiltirim dedi.
Ben meslek lisesinde okuyorum her sınava 1 saat civarı çalışıp 80-100 arası alıyorum genelde. Ama tabii edebiyat, matematikte vs. sekebiliyor bazen bu durum.