Torukojin Kaneki
Başarılı
Lisede 90+ OBP zor mudur? MEXT bursu ya da başka bir burs ile yurtdışına kaçmak istiyorum. Şu an 9. sınıfım 90+ OBP ulaşmak zor mudur?
Lisede 90+ OBP zor mudur? Mext bursu ya da başka bir burs ile yurt dışına kaçmak istiyorum. Şu an 9. sınıfım 90+ OBP ulaşmak zor mudur?
Hocaların kıl insanlar değillerse ve emeğe karşılık veriyorlarsa zor değil. Bunu dememin sebebini çoğu insan anlar.
Hocam şuanki yazılılardan 70 üstü bekliyorum 1 saat çalışmayla. Anladım ki lisede pek 1 saat yetmiyormuş. Anadolu lisesindeyim.Hangi tür okulda okuyorsun? Disiplinli ve verimli çalışırsan neden yapamayasın?
Temelin var mı? Şu anki yazılılar nasıl geçti mesela?
Ben meslek lisesinde okuyorum her sınava 1 saat civarı çalışıp 80-100 arası alıyorum genelde. Ama tabii edebiyat, matematikte vs. sekebiliyor bazen bu durum.Hocam şuanki yazılılardan 70 üstü bekliyorum 1 saat çalışmayla. Anladım ki lisede pek 1 saat yetmiyormuş. Anadolu lisesindeyim.
Coğrafya yazılısında ismimi yazmayı unuttum hoca 0 verebilirim ya da 20 puan eksiltirim dedi.
Kimya zordu hocam.Ben meslek lisesinde okuyorum her sınava 1 saat civarı çalışıp 80-100 arası alıyorum genelde. Ama tabii edebiyat, matematikte vs. sekebiliyor bazen bu durum.
Kaçıncı sınıfsınız?Ben meslek lisesinde okuyorum her sınava 1 saat civarı çalışıp 80-100 arası alıyorum genelde. Ama tabii edebiyat, matematikte vs. sekebiliyor bazen bu durum.
12.
9. sınıf mı? Bana 10 daha zor gelmişti.