900.000-950.000 TL araba tavsiyesi

eryilmaz

Uzman
Selamlar,

900 bin lira civarlarında 2. el araba bakıyorum. Bütçemi zorlasam maksimum 1 milyona çıkabilir.
1 yıldır araba kullanıyorum ve şu anda 2020 model urban plus 1.3 egea var. Kilometresi yüksek olduğu için uzun soluklu düşük kilometre ve biraz daha konforlu bir araca geçmek istiyorum.

3 kişilik bir aileyiz büyük bir arabaya ihtiyacım yok. Daha çok genç tipi bir araba istiyorum.
Önceliklerim mümkün olduğunca yüksek model ve düşük kilometre olması (max 40-50bin), ve mümkün olduğunca az masraf çıkarması diyebilirim.

Aklımdaki araba tipi olarak golf ve leonlar var, ancak bütçe yetmiyor.
Bütçe dahilinde ise 2021+ 1.6 egea düşünebilirim, ancak otomatiğini beğenmiyorlar hala kararsızım.
Bir de 1.3 tce'li 2020 model icon cliolar hoşuma gidiyor. Egeaya göre sorunsuz edc şanzımanı ve auto hold olması artıları.

Bu kıvamlarda bütçe dahilinde önereceğiniz arabalar nelerdir ? Tavsiyeleriniz için teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi zorlayınca 1 milyona Golf var da 40-50 bin km araçlar 1m değiller. 100K kmler 1M ve altına bulunabiliyor.

Bütçeyi zorlayınca 1 milyona Golf var da 40-50 bin km araçlar 1m değiller. 100K kmler 1M ve altına bulunabiliyor.
Evet hocam o kilometrelerde bulunabiliyor ama uzun süre kullanmak istediğim için fazla kullanılmamış bir araba istiyorum. Bir de wwlerde dsg hala benim için soru işareti, bir sorun olması durumunda bel bükebilir diye düşünüyorum.

1.6 Egea al geç.
Urban 1.6lara bakıyorum aslında ama otomatik şanzımanından emin olamıyorum. Bu paralar verip de manuel araba da almak istemiyorum açıkcası

Onu alırken eksperin şanzımanın tam durumunu belirlemesi lazım. Bende de Golf var aldığımız adamlar şanzımanı harcamıştı sonra yaptırmıştık da onu alırken detaylı baktırmak lazım da arabasını güzel kullanan birisi şanzımana hasar vermesi zor.

Karar sizin ben Golf öneririm eğer boyunuz 190 değilse çok zevkli araba.

Focus ve yol tutuş der geçerim. Ayrıca Toyota opsiyonel alınabilir üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…