O da güzel duruyor, alınabilir. Ama konudaki arkadaş galiba harfleri görmek istiyor. Çinli markalar yerele halen bu tarz konularda pek üretim yapmıyor. Fason üretim yaptıran Rampage, Gamepower, Claws gibi markalar sadece bu konulara dikkat ediyor.
@USBellekyiyenadam
@Pabola K1 bence o kadar küçük durmuyor. En kötü ₺1500 demiştim ve o fiyat civarına sessiz olarak şu ürün var. Bunu mesela kullandım. Tüm tuşları olan versiyonu çok sıkışık, alınacaksa da şu alınabilir. Ama bu üründe 3-4 tane tuşta çift basma sorunu yaşadım. Mekanik klavyelerin daha uzun ömürlü olma sebebi aslında sorun yaşadığın tuşu değiştirebiliyorsun. Ama bu klavyeleri satan siteler switch satmıyorlar. Switch satan doğru düzgün sitede yok. O yüzden bu klavyeler bir tık kumar oluyor.
Bu arada yukarıdaki klavye de sessiz olduğunu belirtmiş. Membrane klavyeler eğer kasası ve tuş kısımları aşırı dandik değilse zaten sessiz çalışıyor. Ayrıca fiyatı ₺2000 civarına çıkarırsan kesinlikle istediğin TKL küçük, kaliteli bir sessiz klavye bulabilirsin. Tamamen sana kalmış yani. Membran klavyeler bence bu fiyat aralığındaki klavyelerden daha uzun ömürlü olacaktır. Machenike K1'i de bence seçenekleriniz arasına alın.