900 TL'ye Samsung Galaxy A57 için adaptör önerisi

Bütçe
900 TL

Argo

Başarılı
Yer
Callahan Industrial
Pazar günü Vatan'dan lacivert bir A57 aldım. Şarj adaptörüne ihtiyacım var; bütçem 900 civarı, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muadillerine göre gerçekten kompakt.

Bana A57 aldığım zaman belkin adaptörü aldırmışlardı. İş görüyor gerçekten. Tavsiye edebilirim.

Mümkünse bütçeyi arttırıp orjinalini alın, yoksa belkin alabilirsiniz benim kendi deneyimim yok ancak tanıdıklarımdan herhangi bir sorun yaşayan olmadı.

Mümkünse bütçeyi arttırıp orjinalini alın, yoksa belkin alabilirsiniz benim kendi deneyimim yok ancak tanıdıklarımdan herhangi bir sorun yaşayan olmadı.
Gerek yok ki orijinaline. İkisi de aynı işi görecek, diğerinin üzerinde Samsung yazıyor sadece. Anker de alsa aynı şekilde.

USB PD 3.0, PPS ve USB-IF sertifikalı ve güvenilir, kendini kanıtlamış markaların şarj ürünleri bazen orijinalden bile iyi performans verebiliyor. Anker'in çıkardığı akıllı şarj aletleri gibi inovatif ve güvenli ürünler üçüncü taraf markaların iyi işler yapabildiğini gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…