Benks ve Spigen ürünlerine baktım ama pek elde tutulur bir şey yokmuş A57 için. Bir cazibesi olan tek model var, o da ön sipariş durumunda, 3 Temmuz'da kargolanıyormuş.

Bak bu aklıma yattı gibi ama ön sipariş işte. Üstteki şeffaf kılıf sarmaz gibi geldi beni pek. Öteki Hepsiburada linkli olanda ise fazladan delik varmış. Hoş durmaz sanıyorum.

Nasıl yani, anlayamadım tam. Neden gerek olmasın ki? Şeffaf kılıfların elde tutma hissiyatı da herkese hitap etmez.

Şeffaf kılıflarda sararma kesin olur ucuz alırsan.
Silikon kılıflarda boya atması gibi şeyler asla başıma gelmedi kaç senedir ucuz kılıf alan, aldıran biri olarak. Bence şeffaf alınacaksa orijinal, kaliteli almakta fayda var sararmayı önleyebilir ancak silikonda böyle sorunları ucuz dandiklerde bile yaşamadım, yaşayanada denk gelmedim. Ayrıca yağlanmıyor silikonlar.

Şeffaf kılıflarda sararma kesin olur ucuz alırsan.
Silikon kılıflarda boya atması gibi şeyler asla başıma gelmedi kaç senedir ucuz kılıf alan, aldıran biri olarak. Bence şeffaf alınacaksa orijinal, kaliteli almakta fayda var sararmayı önleyebilir ancak silikonda böyle sorunları ucuz dandiklerde bile yaşamadım, yaşayanada denk gelmedim. Ayrıca yağlanmıyor silikonlar.
Ucuz, markasız olduğu sürece şeffaf sararıyor, silikon da boya atıyor işte. Yaşamadıysanız ne güzel, ben telefonumu günlük sildiğim için başıma gelen bir şey. Spigen ve Benks karbon kılıflara yöneldim sonra.

Ucuz, markasız olduğu sürece şeffaf sararıyor, silikon da boya atıyor işte. Yaşamadıysanız ne güzel, ben telefonumu günlük sildiğim için başıma gelen bir şey. Spigen ve benks karbon kılıflara yöneldim sonra.

Yani kendisi bilir. Biri 100-200 TL biri 1.000 TL.
Aradaki fark önemsizse alabilir. Ancak ben yaşamadığım için pek takmadığım durum. İlk ucuz alıp daha sonra sorun yaşarsa pahalıyı alabilir. Bence öyle yapsın.

Bak bu aklıma yattı gibi ama ön sipariş işte.
Bunun dışında da pek işe yarar bir ürün bulamadım. Cihazınız yeni bir model diye sanırım pek bir şey yok nedense.

Yani kendisi bilir. Biri 100-200 TL biri 1.000 TL.
Aradaki fark önemsizse alabilir. Ancak ben yaşamadığım için pek takmadığım durum. İlk ucuz alıp daha sonra sorun yaşarsa pahalıyı alabilir. Bence öyle yapsın.
O da mantıklı, evet, deneyebilir başta. Günün sonunda kişinin bir kılıfa ne kadar bütçe ayırmak istediğine de bağlı bir durum nihayetinde.