Argo
Başarılı
Pazar günü Vatan'dan lacivert bir A57 aldım. Şarj adaptörüne ihtiyacım var; bütçem 900 civarı, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Belkin Kompakt Duvar Şarj Cihazı 45 W, Apple iPhone 17, 16 and 15 Serisi, Samsung Galaxy S25, iPad, AirPods ve Daha Fazlası için USB-C Güç İletimli Hızlı Şarj, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronik
Belkin Kompakt Duvar Şarj Cihazı 45 W, Apple iPhone 17, 16 and 15 Serisi, Samsung Galaxy S25, iPad, AirPods ve Daha Fazlası için USB-C Güç İletimli Hızlı Şarj, Beyaz : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Gerek yok ki orijinaline. İkisi de aynı işi görecek, diğerinin üzerinde Samsung yazıyor sadece. Anker de alsa aynı şekilde.Mümkünse bütçeyi arttırıp orjinalini alın, yoksa belkin alabilirsiniz benim kendi deneyimim yok ancak tanıdıklarımdan herhangi bir sorun yaşayan olmadı.
USB PD 3.0, PPS ve USB-IF sertifikalı ve güvenilir, kendini kanıtlamış markaların şarj ürünleri bazen orijinalden bile iyi performans verebiliyor. Anker'in çıkardığı akıllı şarj aletleri gibi inovatif ve güvenli ürünler üçüncü taraf markaların iyi işler yapabildiğini gösteriyor.Mümkünse bütçeyi arttırıp orjinalini alın, yoksa belkin alabilirsiniz benim kendi deneyimim yok ancak tanıdıklarımdan herhangi bir sorun yaşayan olmadı.