Güzel olmuş, ancak ekranlara daha detaylı grafiği güzel şeyler konabilir, Naruto çok çizgi film gibi durmuş.
Teşekkür ediyorum fakat anime çizgi filmdir zaten. Japon çizim sanatıyla çizilmiş japon çizgi filmi, kendine özgü çizim tekniklerinden oluşur. Anime kelimesi İngilizce'deki animation kelimesinin kısaltılmış halidir.

Çizgi filmden kasıt çocukça anlam kastedilmiyor ki? Sonuçta Japon çizgi dizisi. Shounen, seinen diye ayrılıyor.

Grafik hakkında konuşuyorum, 2007 civarında çıkan bir animenin grafiği ile 2025 civarında çıkanın grafiği aynı mı?

Hayır benim düşüncem değil. Gayet net olan bir şey. Anime İngilizce dilinde "animation" kelimesin kısaltmasıdır. https://tr.wikipedia.org/wiki/Çizgi_film burada ise çizgi filmlerin animasyon olduğunu görüyorum. Yani anime çizgi filmdir.

Grafikleri kast ediyorum, ilk mesajımda zaten belirttim bunu.
Anime çizgi film değildir derken grafikleri kast ediyorum, grafik hakkında başlattığım konuyu anime çizgi film değildir konusuna çevirmiyorum yani.

Grafik hakkında konuşuyorum, 2007 civarında çıkan bir animenin grafiği ile 2025 civarında çıkanın grafiği aynı mı?

Grafikleri kast ediyorum, ilk mesajımda zaten belirttim bunu.
Anime çizgi film değildir derken grafikleri kast ediyorum, grafik hakkında başlattığım konuyu anime çizgi film değildir konusuna çevirmiyorum yani.
Konu kasadan nerelere geldi haha

Grafik ne alaka? Animeleri sevdiğinizi anlıyorum fakat doğru bilgilerle izlerseniz daha keyifli olur saygılar.
Hocam, ilk mesajımda grafiği daha iyi bir şeyler koymasının daha iyi olacağını söyledim, okumadan mı yazıyorsun?
Ne ne alaka? yazdığım şey bunun hakkında.

Bilmiyorum, alt tarafı grafiği daha iyi şeyler koymasını yazdım birden anime çizgi film mi değil mi kavgasına dönüştü, grafik konusunda başlattığım bir şey nasıl böyle anlaşıldı bilmiyorum.