92.5 OBP ile 93 OBP isteyen liseye girilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 573
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 545

573

Uzman
İlk tercihte gelmez biliyorum. 2 tercihte veya nakille gidebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse net bir şey yazamaz buraya. Her yıl artabilir de azalabilir de aynı da kalabilir.

Önceki yılın OBP'si değil daha yeni açıklandı bu OBP.

Tercihler bitmeden bu yılın OBP'si nasıl açıklanıyor hocam bunu bana bir açıklayın bende size onu açıklayayım.

Tercihler bitmeden bu yılın OBP'si nasıl açıklanıyor hocam bunu bana bir açıklayın bende size onu açıklayayım.

Bugün arkadaşım gitmiş ve kaydını yaptırmış okula o dedi.

Anlamadığım bir husus var. OBP ile alım yapan bir okul nasıl oluyor da kafasına göre kayıt yapabiliyor. Daha tercihler bitmeden. Arkadaşınız üst sınıfsa olabilir fakat diğer türlü mümkün değil.

Arkadaşınız okula kayıt yaptıramaz tercihler bitmeden. Taban OBP'yi de 17 Temmuz'a kadar kimse bilemez okul müdürleri dahil.

Size bir abi tavsiyesi, "arkadaşım dedi" "şuradan duymuş" gibi kulaktan duyma hiçbir bilgiye inanmayın. Her okulun puanı önceki sene o okula son giren öğrencinin puanı ile belirlenir. Öyle önceden bu okulun puanı şu kadar olsun diye bir sistem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…