Krmm

Üstün
Şu an kullandığım ekran kartı ve SSD değişmeyecek, yeni sisteme aktaracağım. Alacağım 7 parçayı aşağıya listeledim. Her bir parça hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Totalde 92 bin TL yapıyor aşağıdakiler.

1.webp

2.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU olarak ona gerek yok. Daha düşük model alarak ekran kartına daha fazla para ayrılabilir.
Ekran kartım 4070 ti var zaten hocam değişmeyecek o.

Ekran kartı yok mu?

Ama iyi sistem.
Ekran kartım 4070 Tİ var zaten kullanmaya devam edecem. konu detayını okumadınız mı ?

Sıvı soğutma ve PSU inanılmaz overpriced. Özellikle sıvı soğutucu. 15 bin liralık hiçbir olayı yok.
Ben olsam PSU'yuda enermax 1200W alırdım. ASUS'un yarı fiyatı ve aşırı kaliteli ömürlük PSU.
Sıvı soğutma olarak attığınız ürünün kronik sorunları var hocam redditte bir sürü konu gördüm. Bir süre sonra arızalanmış çoğu kişide.

Anakartı X870e yapmanızı öneririm.

Eki Görüntüle 158756

PSU gereksiz pahalı, hiçbir türlü o paralara verilmez.
Enermaxın 1350-1200W PSU'ları vardı onlardan alın.
X870 şart mı hocam ? 9800x3d kullanacam zaten çok bir güç çekmeyecek. Bir de asus markasından olsun istiyordum ben.

Sıvı soğutma olarak attığınız ürünün kronik sorunları var hocam redditte bir sürü konu gördüm. Bir süre sonra arızalanmış çoğu kişide.
Emin misiniz hocam? Bu ürün bayağı iyi ve kronik sorunu yok. Kaç kişi aldi forumdan hiçbir şikayeti yok.

Seçtiğiniz soğutucu parasının performansını vermez, LCD olsun diyorsanız Lian Li Hydroshift bakın, LCD şart değilse Lian Li performance Lite 360 bakın.

Emin misiniz hocam? Bu ürün bayağı iyi ve kronik sorunu yok. Kaç kişi aldi forumdan hiçbir şikayeti yok.
Evet eminim hocam. Hatta lianli markası bu modelin üretimiyle alakalı olarak ürünleri piyasadan geri çekip yeni model üreterek piyasaya tekrar sundular. Yani onlar da kabul etti hatalı üretim olduğunu. Şimdi ben bunu alırım , eski model gelir falan risk almayim :D

Seçtiğiniz soğutucu parasının performansını vermez, LCD olsun diyorsanız Lian Li Hydroshift bakın, LCD şart değilse Lian Li performance Lite 360 bakın.
Farklı marka önerebilir misiniz ? Lianli sıvı soğutucular hakkında iyi şeyler duymadım.