Yüksek hızlı USB bağlantılarına, fazla SSD slotuna, 24 saat yük altında çalışması gibi ihtiyaçlarınız yoksa B650 anakart alın geçin, X870E, dolu B850 oyun kullanıcısına bir şey kazandırmaz, paranızı daha yararlı bir parçaya ayırın.

@Krmm
Hocam aslında anakart alırken Q-CODE olmasını istiyorum. Zamanında çok sorun yaşadım ve hata tespiti yaparken çok zamanım gitti. Q-CODE'nin ne olduğunu bilirsiniz. Üst seviye anakartların sağ üst köşesinde bulunan ve harf-rakamlardan oluşan bir led ekran. Bu benim için gerçekten önemli. Bu bağlamda ne önerirsiniz ?

q-code yok hocam. Üst mesajımı okumadınız mı ?
Screenshot_2025-06-29-16-22-38-03_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.webp

Bu Debug LED hocam. Şunu kastettim ben

Dünyanın en iyi ve F/P Arctic LFII 420mm i 3.700 liraya alıyor ve FSP 1000W PSU alıp keyfine bakıyorsun.
Sıvı soğutucu olarak 420 kasama fazla gelir hocam. Psu olarak şunu mu al diyorsunuz ?

Dosya Ekleri

• images.webp
    images.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 38
Oda iş görür bende FSP Hydro G var. 420mm almayacaksanız 360mm alın. Arctic'den daha iyi soğutan bir AiO yok.
Şunu önerdi konudaki diğer arkadaşlar. Kasamın içindeki fanlar lianli olacağı için L-Connect yüklemem gerekecek. AİO olarak da lianli alırsam kasa içi kontrolüm tek yazılım üzerinden kolaylaşır. Siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında ?