- Makaleler
- 4
Selam, arkadaşa laptop alacağız. 95.000 TL'ye kadar parça kalitesi yüksek, ekran kartı iyi ne önerirsiniz?
Piyasa kafayı yediği için sağlıklı öneri sunmak zor:
Hall sensor sorunu var mı bilmiyorum:
Benden bu üç model çıkıyor. GameGaraj önermediğim için onları atmıyorum. Monster veya Excalibur da demiyorum.
İlk HP tamamen çöplük; ekranı %45 NTSC (~%62,5 sRGB). Kesinlikle alınmaz. Üstüne 5070 8 GB laptop tenekesi… 8 GB artık kesinlikle yetersiz ve kesinlikle alınmaz. Biz 8 GB almaya devam ettikçe NVIDIA “bak satıyor” deyip 8 GB koymaya devam edecek; hatta DLSS 9999 yalanı ile 6 GB koymaya bile tekrar başlayacak.
Hiçbir 8 GB kart alınmaz.
NVIDIA'nın CEO'su ben miyim hocam? 8 GB yapan eşek herifler onlar.
AMD mobil ekran kartlı laptoplar çıksın biz de önerelim. Dediğinizin olması için 5070 Ti altı hiçbir laptop almaması gerek kimsenin. Kimin öyle bir parası var? Benim yok, kasa da alamam, kullanım tarzıma uygun değil. Millet keyfine 8 GB ekran kartlı laptoplar almıyor.
O çöp dediğin yüzde 45 NTSC olayı var ya, sen grafiker misin, matbaacı mısın da sana yüzde 100 sRGB lazım. O özellik profesyonelin derdi, oyuncu adamsın sana Hz lazım düşük ms lazım, adamlar maliyeti ekrana değil işlemciye kullanmış.İlk HP ramamen çöplük ekranı %45 NTSC ~%62.5 sRGB kesinlikle alınmaz üstüne 5070 8 GB laptop tenekesi 8 GB artık kesinlikle yetersiz ve kesinlikle alınmaz biz 8 GB almaya devam ettikçe NVIDIA bak satıyor diyip 8 GB koymaya devam edecek hatta DLSS 9999 yalanı ile 6 GB koymaya bile başlayarcak tekrardan.
Hiçbir 8 GB kart alınmaz.