9600X & 9070 XT için kasa ve güç kaynağı önerisi

Bütçe
8.000 TL
1x24 takamazsınız zaten, bir kabloda en fazla 2 tane 8 pin olur, bir kablodan 16 diğer kablodan 8 takacaksınız yeterli olur.

3 ayrı kablodan 8 olarak takılabilir tabii, ama bu kart için şart değil.
tamamdır şimdi oturdu sağolasın

MSI MAG A750GL ile karşılaştırınca kablo uyumluluğu ve kalite olarak ne kadar fark var?

@20424 zaten öneride bulunmuş. Bu soru arada kalmış ona cevap vereyim bari. Cratos 850W, A750GL modelinden hem daha performanslı hem de daha kaliteli bir model. Ekran kartı kablosu olarak ise bir farkları yok; ikisi de bir adet ikili, bir adet tekli 6+2 pin PCI-e kablo ile geliyor.

Zoko amiral

siyah zoko amiral
Sıfır piyasasında beyazı var da fiyatından dolayı şu an alınmaz. Siyah olanının fiyatı iyi.

Kasanın bir sürü desteği var. 360mm soğutma ve her ekran kartı sığar. Ömürlük kullanırsın.

aynen cratos 850w'a daha yakınım şuan, enermax'ın 850w olsaydı onu almayı planlıyordum, 1200watt'a asla ihtiyacım olmayacak çünkü sistemi hardcore güncelleyen biri değilim ve 1200 watt tabiri psikolojik olarak aşırı fazla geldi

önerin için teşekkürler hocam ama kasa için Corsair CC-9011255-WW 3000D'de karar kıldım, psu'yu da bugün sipariş veririm diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…