Merhaba, aracım 98 model 1.6 hl Fiat Palio. Ön sağ camda olması gereken tekli cam açma tuşu yok. İnternette birçok çeşit cam açma butonu gördüm ancak uyar mı uymaz mı bilemiyorum. Aracıma uygun mümkünse orijinal cam açma düğmesi önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
Sanayide çıkmacıları gezin. İlla bulursunuz.
Arabayı getiremem hocam. Ehliyetim yok internette buldum 3-5 bir şey ama uyar mı bilmiyorum. Sanayiye yine de uğramam lazım. Sağ havalandırma menfezide yok ona da bakmam lazım. Aslında internetten alabiliyorum aynısını ama uyar mı uymaz mı sıkıntı orda.
MA PLASTİK TORPİDO SAG HAVALANDIRMA IZGARASI FİAT PALİO-SİENA-WEEKEND Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MA PLASTİK TORPİDO SAG HAVALANDIRMA IZGARASI FİAT PALİO-SİENA-WEEKEND Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Uyuyormuş.
Son düzenleme:
Eğer bundan bir sonuç çıkmazsa, kumpas ile ölçülüp 3D bastırılabilir.Arabayı getiremem hocam. Ehliyetim yok internette buldum 3-5 bir şey ama uyar mı bilmiyorum. Sanayiye yine de uğramam lazım. Sağ havalandırma menfezide yok ona da bakmam lazım. Aslında internetten alabiliyorum aynısını ama uyar mı uymaz mı sıkıntı orda.
![]()
MA PLASTİK TORPİDO SAG HAVALANDIRMA IZGARASI FİAT PALİO-SİENA-WEEKEND Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MA PLASTİK TORPİDO SAG HAVALANDIRMA IZGARASI FİAT PALİO-SİENA-WEEKEND Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Uyuyormuş.
Eki Görüntüle 99381
Havalandırma menfezi için mi yoksa cam indirme tuşu için mi dediniz hocam?Eğer bundan bir sonuç çıkmazsa, kumpas ile ölçülüp 3D bastırılabilir.
İkisi için de olabilir hocam. Ölçülere göre her şeyi basabiliyorlar ve sağlam oluyor.Havalandırma menfezi için mi yoksa cam indirme tuşu için mi dediniz hocam?
Bulamazsak mecbur bastıracağız artık. Teşekkürler hocam.İkisi için de olabilir hocam. Ölçülere göre her şeyi basabiliyorlar ve sağlam oluyor.
Umarım sorunsuz halledebilirsiniz hocam.Bulamazsak mecbur bastıracağız artık. Teşekkürler hocam.
Umarım hocam.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-