Bütçe
Ben bile bilmiyorum😀

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sıfır Renault Megane’dan 98 model Volkswagen Polo’ya ne alaka demeyin lütfen. 🫠 Sarı sitede dolaşırken denk geldim. Bir daha o kadar para vermek yerine ilk arabamı ucuza alayım; hurda yasası çıkarsa bunu verip sıfır alırım diye bir fikir geldi aklıma. Yüksek ihtimal pazarlık/tanıdıkla 200 bine kapatırım gibi. Dış görünüşü de bütçeye göre hoşuma gitti.

Kullanımım ev-okul-spor salonu arası olacak, günde 10-15 km’yi geçmez; uzun yol yapmam. Sizce araç üzer mi? 200k’lık bir metal yığını almak da istemiyorum açıkçası. Bütçe düşük olduğu için ailemi ikna edebilirim ama araba elimde patlarsa mezun olana kadar (5 yıl) yine otobüslere kalırım.

İlan:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hurda yasası çıkmaz. O yasa söylentisi kaç yıldır söyleniyor. Çıksa da Türkiye'de üretilenler üzerine olacak yani yine bütçen dahilinde alınanlar olacak.

Bu bütçelerde Japon bakılması taraftarıyım.

200 civarına bulunabilir miki?

Hurda yasası çıkmaz. O yasa söylentisi kaç yıldır söyleniyor. Çıksa da Türkiye'de üretilenler üzerine olacak yani yine bütçen dahilinde alınanlar olacak.

En kötü ihtimal elektrikli alırım. Şu an karışık gibi ortalık elektrikli/benzinli seçimi konusunda. Markalar elektrikliyi oturtursa benzinli piyasasının aşırı düşmesinden çekiniyorum.

Kafam vallahi çok karışık. Altın düşüyor, yakıt yükseliyor, bizinkiler aralığı bekle diyor... Şu an ucuz bir şey alıp bekleme kısmına biraz daha kafam yattı gibi.

Bana göre bu yasa kesinlikle çıkmaz.

Nedeni ise açık = manipülasyona çok açık olması.

Hadi çıktı diyelim, n'olacak millet ucuza araç alabilmek için bu tarz eski arabalara yönelecek.

Peki yasanın amacı ne = yeni arabaya erişimi olmayan dar gelirli ve eski araba sahiplerinin yeni arabalara erişim sağlaması.

Yok yok, bu yasa kesinlikle çıkmaz, çıkmamalı!

Hocam bu bütçede araba alırsanız deneyim paylaşacak olursanız memnuniyet duyarım bende öğrencilik zamanımda acemilik atmak/ulaşım kolaylığı açısından bir araç tercih etmeyi düşünüyorum.

Hocam bu bütçede araba alırsanız deneyim paylaşacak olursanız memnuniyet duyarım bende öğrencilik zamanımda acemilik atmak/ulaşım kolaylığı açısından bir araç tercih etmeyi düşünüyorum.

Araba eziyet ya. Sıcak bir memlekette isen ve ailen benimki gibi motora karşı değilse motor al geç. Bir modele bakıyorum bir şeyi sorunlu öbürüne bakıyorum osu sorunlu. Fiyatı değip değmiceğini araştırıyon, eksper vs...