Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Zaten.
Araştırdım bu işlemci aşırı güç tüketmiyor, oyunlarda 80W falan takılıyordu. Ondan dolayı sorum yaşamam gibi.
5 faz işlemci için, o da en kötü 200W üzerinde güç sağlar, işlemci 150W civarı çekiyor çalışmada sorun olmaz, MOSFET'ler fazla ısınırsa önlem için pasif soğutma uygulayabilirsiniz.
Araştırdım bu işlemci aşırı güç tüketmiyor, oyunlarda 80W falan takılıyordu. Ondan dolayı sorum yaşamam gibi.
Ben size Max tüketimini söyledim, yüke göre değişir bu, oyunlarda %100 çalışmayacağı için tabii ki daha düşük güç çekecek.
Zaten oyun oynuyorum, yoğunlukla Valorant falan, haricinde uzun süre yüke sokmazsam sıkıntı olmaz gibi.
Zaten oyun oynuyorum, yoğunlukla Valorant falan, haricinde uzun süre yüke sokmazsam sıkıntı olmaz gibi.
Yukarıda belirttiğim gibi tam yükü de karşılar anakartınız, sadece anakartta MOSFET soğutucusu yok, tam yük altında aşırısı ısınırsa pasif soğutma uygularsınız çözülür.
Yukarıda belirttiğim gibi tam yükü de karşılar anakartınız, sadece anakartta MOSFET soğutucusu yok, tam yük altında aşırısı ısınırsa pasif soğutma uygularsınız çözülür.
Pasif soğutma nedir? Bir de çok ısınsa bile zarar gelmez değil mi kendini korumaya alıp watt düşürür.
Değişik birsürü ürün çıktı bunu napıyoruzki? Üstünemi yapıştırıyoruzEvet korumaya alır, işlemci frekansını düşürür.
Anakartın sol üstünde VRM'ler var çoğu anakartta orada soğutucu olur, VRM pasif soğutma diye aratırsanız metal bloklar satılıyor.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-