Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?manytools
Çalışkan
Deneyin. Bilgisayarı kullanabilir, oyunlarınızı oynayabilirsiniz fakat ben işlemcinin tam performansını görebileceğinizi sanmıyorum bu senaryoyla. Rastgele kapanmalar vesaire yaşarsanız da pasif soğutucu çözümünü uygulama adımına geçersiniz. Yine de umarım yanılan ben olurum.
Ekleme: Bios updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.
Ekleme: Bios updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.
Deneyin. Bilgisayarı kullanabilir, oyunlarınızı oynayabilirsiniz fakat ben işlemcinin tam performansını görebileceğinizi sanmıyorum bu senaryoyla. Rastgele kapanmalar vesaire yaşarsanız da pasif soğutucu çözümünü uygulama adımına geçersiniz. Yine de umarım yanılan ben olurum.
Ekleme: BIOS updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.
Birazdan yapacağım hocam flash bellek elime ulaştı. Oyunlarda 70-75 derecede takılıyor çoğu sıvı soğutma ile testlerde. Bu derecelerde performans kaybı olur mu? olursa ne kadar oluyor, örneğin ben valoda bu işlemcinin hakkı 750fps iken 550 falan mı alırım okadar fark olmaz mı?
Son düzenleme:
Ekleme: BIOS updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.
Anakartın işlemciyi besleme konusunda sıkıntısı yok 200W civarı bir işlemciyi besleyebilir.
Anakartın işlemciyi besleme konusunda sıkıntısı yok 200W civarı bir işlemciyi besleyebilir.
Performans kaybı olur mu? Vaorantta falan. Bu gibi rekabetçi oyunlarda işlemci yorulmuyor bile.
Performans kaybı olur mu? Vaorantta falan. Bu gibi rekabetçi oyunlarda işlemci yorulmuyor bile.
VRM aşırı ısınırsa olur, ısınmazsa olmaz, ısınırsa da pasif soğutma uygularsınız, anlattım durumu diğer mesajlarda.
İşlemci elinizde değil mi?
1
Yok hocam 1 ay içinde alacağım soğutucu ile birlikte, şu an 7500F var BIOS'u güncelleyeceğim şimdi.
VRM aşırı ısınırsa olur, ısınmazsa olmaz, ısınırsa da pasif soğutma uygularsınız, anlattım durumu diğer mesajlarda.
İşlemci elinizde değil mi?
Yok hocam 1 ay içinde alacağım soğutucu ile birlikte, şu an 7500F var BIOS'u güncelleyeceğim şimdi.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-