Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

loewry

Becerikli
Arkadaşlar Gigabyte A620M h (9faz) anakarta sahibim ve 7500F işlemcim var. 9800X3D geçmeyi düşünüyorum, bir süre anakart için bütçem yok. Bu şekilde kullansam ne olur?

Deneyin. Bilgisayarı kullanabilir, oyunlarınızı oynayabilirsiniz fakat ben işlemcinin tam performansını görebileceğinizi sanmıyorum bu senaryoyla. Rastgele kapanmalar vesaire yaşarsanız da pasif soğutucu çözümünü uygulama adımına geçersiniz. Yine de umarım yanılan ben olurum.

Ekleme: Bios updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.

Deneyin. Bilgisayarı kullanabilir, oyunlarınızı oynayabilirsiniz fakat ben işlemcinin tam performansını görebileceğinizi sanmıyorum bu senaryoyla. Rastgele kapanmalar vesaire yaşarsanız da pasif soğutucu çözümünü uygulama adımına geçersiniz. Yine de umarım yanılan ben olurum.

Ekleme: BIOS updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.

Birazdan yapacağım hocam flash bellek elime ulaştı. Oyunlarda 70-75 derecede takılıyor çoğu sıvı soğutma ile testlerde. Bu derecelerde performans kaybı olur mu? olursa ne kadar oluyor, örneğin ben valoda bu işlemcinin hakkı 750fps iken 550 falan mı alırım okadar fark olmaz mı?

Son düzenleme:

Ekleme: BIOS updateinizi yeni işlemciyi takmadan yapmayı unutmayın.

Anakartın işlemciyi besleme konusunda sıkıntısı yok 200W civarı bir işlemciyi besleyebilir.