9800X3D için Sıvı soğutma ve Kasa seçimi

Bütçe
bütçe sorunu yok
Üstad ben garantiye gittim 6000MHZ UCLK=MCLK FCLK 2000 ve 1:1 yaptım.

MSI bence anakart anlamında 1 numara.

Üstat ben garantiye gittim 6000MHz uclk = mclk fclk 2000 ve 1:1 yaptım.

MSI bence anakart anlamında 1 numara.

Voltaj konusunda agresif değiller ve stabiller, Intel X MSI ikilisini kullananlarda ben hiç ısınma sorunu görmedim ve kendim de yaşamıyorum (tabii MSI var MSI var orası ayrı). Herhangi bir markanın fanboyu da değilim açıkçası Asus da güzel ama Intel işlemci için yönelmezdim.

Kesinlikle, ASUS X AMD, Intel X MSI bence platformlara göre en iyi konfigürasyonlar. MSI X AMD biraz daha sıcaklık takıntısı olanlara hitap ediyor diye düşünüyorum.

Kesinlikle, ASUS X AMD, Intel X MSI bence platformlara göre en iyi konfigürasyonlar. MSI X AMD biraz daha sıcaklık takıntısı olanlara hitap ediyor diye düşünüyorum.
Umarım bu soğutucu + kasa aldıktan sonra tekrar konu açmaz 90 derece diye O zaman ne diyeceğiz bilemiyorum. Hiç sıkıntısı kalmamalı o 2'li ile, doğru montajdan sonra. Push/Pull yapabilirse 3-4 derece daha etkili olur.

Hocam bir de gelip 95 derece oldu dese abooovv yok yok S360 ile 70 derece üstü zor.

Hocalar son bir soru soracağım, özelliklere baktığımda A15 360 model daha iyi değil mi ben bir şey mi kaçırıyorum size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…