Steamımda var indireyim o zaman. Online modda mı deneyeyim Afterburner açıp. Evet dediğinizde haklısınız parçaları tek tek alınca zaten çok masraf gidiyor. Şu an bir tek sıvı soğutma lazım onu da çözdüm sayılır. 7500F i satayım sonra da 2K daha ekleyip sıvı soğutma çekerim. Alacağım sıvı soğutmada macunu üstüne geliyor. Ekstra macun ekleyeyim mi azıcık? Kyronaut var elimde şu an. Kaliteli diye azıcık sürmeyi düşünüyorum.
Evet, Multiplayer modda dene, 64 kişilik ful haritaya gir bir tane, her şeyi takip et, sıcaklıklar-watt-frekans vesaire. SS de atarsın buraya bakarız ekstra. 5.2'den düşmüyorsa drop yoksa sıkıntısız kullan. Bu arada PBO enable edilmiyor ama undervolt curve optimizer -15 -20 falan veriliyor mu, onu denedin mi?

Giriş seviyesinin böyle bir dezavantajı var, stoktayken -20 versen dramatik düşürüyor yükteki dereceyi çünkü.

Evet, multiplayer modda dene, 64 kişilik ful haritaya gir bir tane, her şeyi takip et, sıcaklıklar-watt-frekans vesaire. SS de atarsın buraya bakarız ekstra. 5.2'den düşmüyorsa drop yoksa sıkıntısız kullan. Bu arada PBO enable edilmiyor ama undervolt Curve Optimizer -15 -20 falan veriliyor mu, onu denedin mi?

Giriş seviyesinin böyle bir dezavantajı var, stoktayken -20 versen dramatik düşürüyor yükteki dereceyi çünkü.

Yok hocam kurcalamadım hiç Curve Optimizer'den ediliyorsa -15 veya -20'nin faydası ne olur? Bir de siz bilgilisiniz diye sormak isterim. Galahad 2 LCD 280mm bu işlemciyi rahatça besler değil mi? 280mm olarak çok model yok zaten LCD olduğu için hoşuma gitti bu model.

Yok hocam kurcalamadım hiç Curve Optimizer'den ediliyorsa -15 veya -20'nin faydası ne olur? Bir de siz bilgilisiniz diye sormak isterim. Galahad 2 LCD 280mm bu işlemciyi rahatça besler değil mi? 280mm olarak çok model yok zaten LCD olduğu için hoşuma gitti bu model.
Sıkıntı olacağını sanmam ama Arctic yeni sürümleri piyasaya çıktı, LCD çok şart değilse Arctic 280 tavsiye ederim, kasana sığar mı bir kontrol et, sitesinde detaylar verilmiş, Hepsiburada üzerinden taksitli alabilirsin. Piyasadaki en sağlam soğutuculardandır, alabiliyorsan bunu al, ben her daim performansı ön planda tuttum. Galahad da iyidir, ben olsam Arctic alırdım ama. @loewry

Arctic LF III Pro sürümleri yani, LF3 PRO 280mm alabiliyorsan kasana sığıyorsa onu tercih et, daha memnun kalırsın sıcaklar olarak. Aman aman fark oluşmaz yine de, ek olarak -15 -20 faydası oyunda 60 derece ise 55 olur, 90 watt çekiyorsa aynı işi 70 watt çekerek yapar, fark bu olur, daha az fan gürültüsü, daha az sıcaklık, daha az elektrik faturası vs.

Arctic VRM fanı da var biliyorsun, senin VRM'leri soğutmak için ekstra fayda sağlar, onu da göz önünde bulundur, Galahad'da var mı bilmiyorum. Lianli hiç kullanma fırsatım olmadı. @loewry

Son düzenleme:
Sıkıntı olacağını sanmam ama Arctic yeni sürümleri piyasaya çıktı, LCD çok şart değilse Arctic 280 tavsiye ederim, kasana sığar mı bir kontrol et, sitesinde detaylar verilmiş, Hepsiburada üzerinden taksitli alabilirsin. Piyasadaki en sağlam soğutuculardandır, alabiliyorsan bunu al, ben her daim performansı ön planda tuttum. Galahad da iyidir, ben olsam Arctic alırdım ama. @loewry

Arctic lf III Pro sürümleri yani, LF3 Pro 280mm alabiliyorsan kasana sığıyorsa onu tercih et, daha memnun kalırsın sıcaklar olarak. Aman aman fark oluşmaz yine de, ek olarak -15 -20 faydası oyunda 60 derece ise 55 olur, 90 watt çekiyorsa aynı işi 70 watt çekerek yapar, fark bu olur, daha az fan gürültüsü, daha az sıcaklık, daha az elektrik faturası vs.

Arctic VRM fanı da var biliyorsun, senin VRM'leri soğutmak için ekstra fayda sağlar, onu da göz önünde bulundur, Galahad'da var mı bilmiyorum. Lian Li hiç kullanma fırsatım olmadı. @loewry

Hocam bu Artics Freezer'in boyutuna nereden bakabilirim kasama uyup uymayacağını. Bir de anakart Gigabyte B850M DS3H 7400TL tanıdığım bir bilgisayarcı arkadaş, A620 verirsin üstüne 6K alırım dedi.

Hocam bu Artics Freezer'in boyutuna nereden bakabilirim kasama uyup uymayacağını. Bir de anakart Gigabyte B850M DS3H 7400TL tanıdığım bir bilgisayarcı arkadaş, A620 verirsin üstüne 6K alırım dedi.
Kendi sitesinde vardı resim şeklinde paylaşmışlar, Gigabyte ben çok sevmem, fiyatı da pahalı zaten, ASUS B850M-K taraftarıyım, şahsi tercihim o olurdu, bu platformda Asus iyi gidiyor şu anda BIOS kanadında.

Arctic lf III Pro sürümleri yani, LF3 Pro 280mm alabiliyorsan kasana sığıyorsa onu tercih et, daha memnun kalırsın sıcaklar olarak. Aman aman fark oluşmaz yine de, ek olarak -15 -20 faydası oyunda 60 derece ise 55 olur, 90 watt çekiyorsa aynı işi 70 watt çekerek yapar, fark bu olur, daha az fan gürültüsü, daha az sıcaklık, daha az elektrik faturası vs.

Arctic VRM fanı da var biliyorsun, senin VRM'leri soğutmak için ekstra fayda sağlar, onu da göz önünde bulundur, Galahad'da var mı bilmiyorum. Lian Li hiç kullanma fırsatım olmadı. @loewry

Liquid Freezer 3 Pro'nun 280mm RGB'si yok ama normal Liquid Freezer 3'ün var RGB 280mm si boyutu sığar mı bilmiyorum kasa bu.

Kendin ölç, sitedeki CM ile karşılaştır. Ancak öyle anlarsın. Senin VRM'ler zaten çıplak, bence sığar. Çarpacak bir engel mevcut mu kasanda, yüksekliği ölçüp karşılaştırarak anlarsın.

Radyatör ölçüsümü yoksa işlemcinin olduğu bölümmü önemli? Bir de Pro versiyonun 280mm ama siyahı var RGB olan normal Pro olmayan versiyonu var. Pro ile aralarında çok fark yoksa RGB olanını alayım.

Radyatör ölçüsümü yoksa işlemcinin olduğu bölümmü önemli? Bir de Pro versiyonun 280mm ama siyahı var RGB olan normal Pro olmayan versiyonu var. Pro ile aralarında çok fark yoksa RGB olanını alayım.
Pro olanı al, daha iyi fanları var, ekstra iyileştirme yapıldı mı bilmiyorum. Kasanın üstünden itibaren ölç, radyatör 37 mm, fan eni 25 mm idi sanırım, ikisi toplamı 55 60 civarı ediyor, o şekilde ölçüp bak yukardan aşağı. Çarpacağı VRM heatsinki gibi bir engel yok gibi sende, o yüzden problem olmamalı.

Arka egzoz fana belki çarpabilir radyatör+fan yüksekliği birleştiğinde, o engel teşkil edebilir.

Pro olanı al, daha iyi fanları var, ekstra iyileştirme yapıldı mı bilmiyorum. Kasanın üstünden itibaren ölç, radyatör 37 mm, fan eni 25 mm idi sanırım, ikisi toplamı 55 60 civarı ediyor, o şekilde ölçüp bak yukarıdan aşağı. Çarpacağı VRM heatsinki gibi bir engel yok gibi sende, o yüzden problem olmamalı.

Arka egzoz fana belki çarpabilir radyatör+fan yüksekliği birleştiğinde, o engel teşkil edebilir.

Benim kasanın uzunluğu 37 eni 20 gözüküyor adamın birisi 23 eni olan kasama sığmadı sanada sığmaz dedi. Lf 3 Pro'nun eni 18 uzunluğu 32. büyük ihtimalle en olarak sığmaz.