15.000 TL'ye R7 9800X3D işlemci için hangi anakart alınmalı?

Bütçe
15.000 TL

kutluhan

Başarılı
Son düzenleme:

Aksine NZXT'nin yakma ihtimali var ASRock üretiyor.

Aksine NZXT'nin yakma ihtimali var ASRock üretiyor.

Okuduklarıma göre asrok X870 Pro RS ve tüm 850 anakartlarda bu oluyormuş peki ASUS X 870 gaming pulus a ne dersiniz işlemciyi rahat bilekilde çalıştırabilir mi?

Okuduklarıma göre asrok X870 Pro RS ve tüm 850 anakartlarda bu oluyormuş peki ASUS X 870 gaming pulus a ne dersiniz işlemciyi rahat bilekilde çalıştırabilir mi?

Çalıştırır ASUS ve Gigabyte modellerinden tercih et. @X99 önerdiği modele bakabilirsin.

Çalıştırır ASUS ve Gigabyte modellerinden tercih et. @X99 önerdiği modele bakabilirsin.
Baktımda satıcıları bilmediğimde almak istemedim

N11'den Gigabyte B850M Aorus Elite ıce Wi-Fi-6e soket AM5 8200MHz OC ATX AAAA11GIG0037 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz tabii bu ATX değil ama bile olmaz herhalde.

Son düzenleme:
Bu kart hakkında ne düşünüyorsunuz.

B850M-Force bu modeldan daha stabil. 4 RAM slotu var diyerek ve MHz değeri yüksek diyerek anakart seçilmez. B850M-K, B850M-Force ROG STRIX ve Neo serileri daha stabil. Rehber konuyu biraz inceleyin.

Hynix modüllerin varsa ve RAM'lerle oynamak istiyorsan 2 RAM slot kartlara yönel. Normal kullanıcıysan senin için çok önem arz etmiyor. NZXT alacaksan BIOS güncelledikten sonra EXPO ve PBO aktif et. Aksi takdirde ASUS kartlara yönelmende fayda var. 9800X3D için M-Force yeterli. Üzeri senin beklentine ve ihtiyaca bağlı.

Aslında ben ROG sitrix b 850'a almak istiyorumhem tasarımına hemde AI la OC olduğu için kendim değer vermektense SIM racing ve oyunlarda anakart kendi güvenli bir şekilde yapsın fakat o yanma olayı canımı sıktı şu anda

Bunu almayı planlıyorum ROG sitrixle ilgili ve bu Neo ile ilgili fikirleriniz nedir? İyi çalışmalar dilerim.

Aslında ben ROG sitrix b 850'a almak istiyorum AI la OC olduğu için kendim değer vermektense SIM racing ve oyunlarda anakart kendi güvenli bir şekilde yapsın fakat o yanma olayı canımı sıktı şu anda

AI OC kullanmayın, sıcak çalıştırıyor. Elle PBO yaparsın. Bu tarz işlemler AI ile tutarsız. Ayrı konu açarsın ona. Buna yönelebilirsin ama M-Force ihtiyacını karşılıyorsa 2 katı vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…