Bütçe
50000-100000

Que

Yetkin
Makaleler
4
Yer
adana
Merhaba,
Bugün bir arkadaşıma laptop alacaktık biraz gezindik fakat gözümüze pek bir şey kestiremedik. Kendisi bilgisayar mühendisliği okumakta. Hem eğitimi için hem de yazılım işleri düzenleme (edit) işleri için uygun bir laptop bakıyoruz. Tavsiyelerinize açığız güncel ileriye dönük en az 5 yıl götürebilecek bir dizüstü bilgisayar arıyoruz.

Alienware serisini çok beğeniyorum ya da beğenmek istiyorum ama nedense G15 ve G16'dan sonra ''Acaba Dell yine aynı şeyi mi yaptı, sorunları çözdü mü?'' diye düşünmeden edemiyorum. Kullananlardan duymak lazım.
Merhaba,
Bugün bir arkadaşıma laptop alacaktık biraz gezindik fakat gözümüze pek bir şey kestiremedik. Kendisi bilgisayar mühendisliği okumakta. Hem eğitimi için hem de yazılım işleri düzenleme (edit) işleri için uygun bir laptop bakıyoruz. Tavsiyelerinize açığız güncel ileriye dönük en az 5 yıl götürebilecek bir dizüstü bilgisayar arıyoruz.
Kullanım amaçlarınız doğrultusunda bütçeyi sonuna kadar kullanmaya gerek yoksa bunu alabilirsiniz: İşinizi epey görecektir.

Bütçeyi sonuna kadar kullanalım derseniz Vector serisi işini iyi yapıyor:

Alienware serisini çok beğeniyorum ya da beğenmek istiyorum ama nedense G15 ve G16'dan sonra "acaba Dell yine aynı şeyi mi yaptı, sorunları çözdü mü?" diye düşünmeden edemiyorum. Kullananlardan duymak lazım.

Kullanım amaçlarınız doğrultusunda bütçeyi sonuna kadar kullanmaya gerek yoksa bunu alabilirsiniz: İşinizi epey görecektir.

Bütçeyi sonuna kadar kullanalım derseniz Vector serisi işini iyi yapıyor:

Asus Strix
MSI' yerine ASUS alınabilir yazılım tarafı açısından üzmemesi için.

Stokta bulunmamakta.

Asus Strix
Asus kısmında ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@gen2 galiba bu laptopu kullanıyordu AMD modelinin pek incelemesine bakamadım ama çokta başarısız bir model diyemem fiyatı fena değil keşke 7945HX olsaymış.
Asus Strix
Eh, Vectör G18'den daha kaliteli. G18'ler kronik CW ile geliyor neredeyse çok problem yaşayan var. Soğutma ve anakart kalitesli olarak daha başarılı Vectör modeli.

@gen2 galiba bu laptopu kullanıyordu AMD modelinin pek incelemesine bakamadım ama çokta başarısız bir model diyemem fiyatı fena değil keşke 7945HX olsaymış.

Eh, Vectör G18'den daha kaliteli. G18'ler kronik CW ile geliyor neredeyse çok problem yaşayan var. Soğutma ve anakart kalitesli olarak daha başarılı Vectör modeli.
CW?