Görkem Gedik
Uzman
Hepsiburada'da 256 GB resmi satıcı yoktu A-101 daha mantıklı diye bugün sipariş verdim ama sonra biraz bakınca A-101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Hepsiburada'da 256 GB resmi satıcı yoktu A-101 daha mantıklı diye bugün sipariş verdim ama sonra biraz bakınca A-101 ithalatçı garantili vs deniyor iptal etmeli miyim acaba?
Bence almak mantıksız. N11'de distribütör garantili ürünler mevcut.
Satıcıyı kontrol edin. Hepsiburada, Trendyol ve Amazon; bunların kendi sattıklarını almaya çalışın.Hepsiburada'da var böyle farklı satıcıların Samsung Türkiye garantili ürünleri ama güvenilir mi bunlar acaba?
Satıcıyı kontrol edin. Hepsiburada, Trendyol ve Amazon; bunların kendi sattıklarını almaya çalışın.
Kaç TL? 256 ne kadar işine yarayacak? Çoğu dosya artık buluta yedekleniyor. Amazon en iyi satıcı şu an.
MM satıyor evet. 256 gereksiz de olsa fiyatlar yakın olduğu için babama alırken ben de MM'den alacağım muhtemlen.Resmi satıcı olmayan Samsung Türkiye garantililer alınmaz mı? Yani hocam alabiliyorken 256 alayım diyorum.
Mm satıyor evet. 256 gereksiz de olsa fiyatlar yakın olduğu için babama alırken ben de Mm'den alacağım muhtemlen.