A-die RAM için timing önerisi

X870 aorus elite wi-fi 7

Bu pcyi toplarken yiğenim bidaha uğraşmayayım diye en üst düzey parçalarla topladım ama yine uğraş Zen6 ne zaman çıkar 10.nesil X3D düzende alırız

Seneye geçersiniz, ilk ya da ikinci çeyrekte sanırım. Şu RAM krizi çözülsün de daha AMD ULL EXPO kitler çıkacak. Ultra-Low Latency, piyasayı mecbur düzeltmeleri lazım bir yerden sonra.

Seneye geçersiniz, ilk ya da ikinci çeyrekte sanırım. Şu RAM krizi çözülsün de daha AMD ULL EXPO kitler çıkacak. Ultra-Low Latency, piyasayı mecbur düzeltmeleri lazım bir yerden sonra.
Benim ramler efsane

@Ayhan Dönmez yiğenim Asus anakart almaya gerek varmı yoksa boşa masraf mı olur direk 10. Nesil Ryzen alıp geçeyimmi

Son düzenleme:
Benim ramler efsane

@Ayhan Dönmez yiğenim Asus anakart almaya gerek varmı yoksa boşa masraf mı olur direk 10. Nesil Ryzen alıp geçeyimmi

@SalimBdk B850M-K memnun Halo dayı, sen @MAH0A ile birlikte X970 Apex ve Zen 6 Medusa'yı bekle. 10800X3D tek CCD 10-12 çekirdek lazım. 2 CCD size yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…